Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
5.1 nasıl hissedilmedi. O zaman derinde olmuşİyi ki hissetmemişsin. 4.1 üstü iyi sallıyor
Valla abla hissetmedik uyurken olmuş ,zaten hissetseydim şuan şok halı falan yaşardım heralde kendi kendime sallanır gibi olmuştum onu zor atlattim
Muhakkak derindir abla Malatya'da ki ikinciyi hissetmiştik o baya salladı te burayı bile .

Kardeşimin evi
Arkadaki sitede bizim
Bakarken boğazı düğümleniyor insanın okadar yaşanmışlık ,emek
Rabbim daha iyilerini nasip etsin ablacım ailenle huzurlu ,sağlıklı kendi evinizde kendi düzeninizi kurup daha iyi bir şekilde yaşamanızı nasip etsin canım ablamm

İnşallah canım bu kardeşimin evi bizimde bu hafta yıkılacak

İnşallah canım bu kardeşimin evi bizimde bu hafta yıkılacak
Çok üzücü yaumarım biran önce yapılır yeni yerleşim yerleri tabiki unutulmaz hicbisey ama enazindan yeniden kendi evinizde kendi eşyalarınızla güzel anılar biriktirirsiniz ablacım kocaman sarılıyorum sizeeee

Sağ ol canım Allah razı olsun
Ama inan çok zor geçecek Tünelin sonunda şimdilik hiç ışık yok. Sen birde beni, bizim ev yıkılınca gör
Tahmin edebiliyorum sultanım keşke elden bir şey gelse, bu de bir sınav işte Allah daha güzellerini nasip etsin içinde sevdiklerinle ailenle sağlık ve huzur içinde yaşayacağın

Ahhh canım nerde yerimize yapılmadı bile imkansız gibiMüteahhitler 3 milyon para istiyorlar. Kim verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…