Valla abla hissetmedik uyurken olmuş ,zaten hissetseydim şuan şok halı falan yaşardım heralde kendi kendime sallanır gibi olmuştum onu zor atlattim5.1 nasıl hissedilmedi. O zaman derinde olmuşİyi ki hissetmemişsin. 4.1 üstü iyi sallıyor
Rabbim göstermesinValla abla hissetmedik uyurken olmuş ,zaten hissetseydim şuan şok halı falan yaşardım heralde kendi kendime sallanır gibi olmuştum onu zor atlattim
Muhakkak derindir abla Malatya'da ki ikinciyi hissetmiştik o baya salladı te burayı bile .
Bakarken boğazı düğümleniyor insanın okadar yaşanmışlık ,emekKardeşimin evi
Arkadaki sitede bizim
İnşallah canımBakarken boğazı düğümleniyor insanın okadar yaşanmışlık ,emek
Rabbim daha iyilerini nasip etsin ablacım ailenle huzurlu ,sağlıklı kendi evinizde kendi düzeninizi kurup daha iyi bir şekilde yaşamanızı nasip etsin canım ablamm
Çok üzücü yaİnşallah canımbu kardeşimin evi bizimde bu hafta yıkılacak
Tahmin edebiliyorum sultanım keşke elden bir şey gelse, bu de bir sınav işte Allah daha güzellerini nasip etsin içinde sevdiklerinle ailenle sağlık ve huzur içinde yaşayacağınSağ ol canım Allah razı olsun
Ama inan çok zor geçecekTünelin sonunda şimdilik hiç ışık yok. Sen birde beni, bizim ev yıkılınca gör
Ahhh canım nerde yerimize yapılmadı bile imkansız gibiÇok üzücü yaumarım biran önce yapılır yeni yerleşim yerleri tabiki unutulmaz hicbisey ama enazindan yeniden kendi evinizde kendi eşyalarınızla güzel anılar biriktirirsiniz ablacım kocaman sarılıyorum sizeeee
İnşallah canımTahmin edebiliyorum sultanım keşke elden bir şey gelse, bu de bir sınav işte Allah daha güzellerini nasip etsin içinde sevdiklerinle ailenle sağlık ve huzur içinde yaşayacağın
Aşkom yavaş adımlarla geliyor ve bildirim gelirse ne olur bilmem
Geliyor geliyor, havalı geliyorAşkom yavaş adımlarla geliyor ve bildirim gelirse ne olur bilmem
Gelmemissin
Aşko doğum günüme kadar gelirim demişti
Valla her yerden bulurum aşko,ne demek Ekim sonuAşko doğum günüme kadar gelirim demiştiBende yakın zannettim Meğer Ekim sonuymuş
Ara vermiş birazGelmemissin