Ben etiket yaptım dönüş olmadıNevos bildirim gidecek mi merak ettim Bana noluyorsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben etiket yaptım dönüş olmadıNevos bildirim gidecek mi merak ettim Bana noluyorsa
5.1 nasıl hissedilmedi. O zaman derinde olmuşİyi ki hissetmemişsin. 4.1 üstü iyi sallıyorSağol abla ,sabah uyanınca eşim dedi banada bende hissetmedim .Rabbim korusun inşallah
Kendine az daha üflese birinci olacakKukrişim benide bir oku üfle be anamda 50yi bari ite kaka bulayım ha gözünü seveyim
Sıcakta nefesi zor alıp veriyorum bir de üflersemKukrişim benide bir oku üfle be anamda 50yi bari ite kaka bulayım ha gözünü seveyim
Kardeşimin evi
Arkadaki sitede bizim
İnşallah aşkomAllah kayıpların yerini çok daha hayırlısı ile doldursun inşallah
Kardeşimin evi
Arkadaki sitede bizim
Kardeşimin evi
Arkadaki sitede bizim
Kardeşimin evi
Arkadaki sitede bizim
Sıra bizim evde listede adı varmış o zaman ne yaparım bilmemNevosum izleme
3 yıllık binaOnca emek, hayal, anı, milli servet birkaç saniyede yerle bir. Ders alıyor muyuz, asla. Yazık.
AminRabbim daha güzellerini nasip etsin
Ah nevosum,birde insanlara izlemek için alan yapmışlar. Insanlar ne halde rabbim güç kuvvet versin inşallahSıra bizim evde listede adı varmış o zaman ne yaparım bilmem
Bazıları gelip alkış çalıyor ben o zihniyeti anlamıyorumAh nevosum,birde insanlara izlemek için alan yapmışlar. Insanlar ne halde rabbim güç kuvvet versin inşallah
Saçmalık nevosBazıları gelip alkış çalıyor ben o zihniyeti anlamıyorum
Sağ ol canım Allah razı olsunBiz bile izlerken bir garip oluyoruz o evde bir anımız yaşanmışlığımız yokken, sizleri düşünemiyorum bile sultanım Allah kolaylık versin, ne desek boş üzülüyorsun biliyorum, ama klişe de olsa söylemek istiyorum geçecek hepsi geçecek hayat devam ediyor Nevreste