MezelereNe tarafa akıyorsunuz
Normalde biz öğlen doyurucu bir menüyle kutluyorduk. Gitmelerine izin vermiyorduk. Akşama da lahmacun yaptırıyorduk. Tekrar çay ve kapanış. Ama bu sene bebekle asla uğraşamam.Ben doğum gününe gitsem aç giderim
kim bunlar ya gelmesinlerBunlar amma uyuz o konuda. Boğasım geliyordu başlarda.
Sen daha iyi bilirsin canım. Ne seviyorlarsa onlardan yaparsın. Seçenekler belliBana kalsa ben tamamım da onların huyunu biliyorum. Çayla salatayı yan yana görseler aha beyle bakarlar
Pasta, börek, kurabiye kapanışNormalde biz öğlen doyurucu bir menüyle kutluyorduk. Gitmelerine izin vermiyorduk. Akşama da lahmacun yaptırıyorduk. Tekrar çay ve kapanış. Ama bu sene bebekle asla uğraşamam.
Eşimin ailesi ile sevdiğim birkaç akrabası.kim bunlar ya gelmesinler
Benim akacak halim yok. Siz devam edinMezelere
Tamam en yaşlınız benim.ahshshshs kabul ediyorum.Bizim ruhumuz, her yerimiz genç
Hee o zaman gelsinler ,tok gelsinler pastanızı yiyip gitsinlerEşimin ailesi ile sevdiğim birkaç akrabası.
Böreği bir gün önceden rulo böreği yapacağım. O gün fırına atarım. 11 kişi gelecekler. Tabaklara dağıtımı kolay olsun.Pasta, börek, kurabiye kapanışBörekte tepsi böreği en kolayından
Aslında eşim öyle dedi ama benim içime sinmez. Ne zamandır davet etmiyorum zaten.Hee o zaman gelsinler ,tok gelsinler pastanızı yiyip gitsinler
Aferin böyle ol hep işteTamam en yaşlınız benim.ahshshshs kabul ediyorum.
Yani bebeğinde küçük zaten akşam gelecekler ise zaten tok olurlar bence çay pasta yeter aslındaAslında eşim öyle dedi ama benim içime sinmez. Ne zamandır davet etmiyorum zaten.
Aaaha en yaşlı sensinBenim akacak halim yok. Siz devam edinBu oyla akılmaz çünkü
Nerde madalyamızAaaha en yaşlı sensinben yine eşlik edebilecek kadar gencim.
Bakacağız, böyle menü hazırlıyorum da bebekle nasıl yetişir bilmem.Yani bebeğinde küçük zaten akşam gelecekler ise zaten tok olurlar bence çay pasta yeter aslında
Ahahaha dünden razı.Nerde madalyamız
Yat uyu hadi sen deAhahaha dünden razı.al bunu hak ettin sen.ahahans