Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Tatlı olarak pasta var. Kurabiye yapacaksın. Birde börek yapsan.Aslında şerbetli tatlıda olur. Fazla tuzluya gerek yok.

Tuzlu olarak sarma geldi aklıma zahmetsiz dersen börek de olur mercimek köftesi, kandil simidi gibi bir tuzlu kurabiye de

tuzlu kurabiye de yapabilirsin yanına. Minik poğaça da olur tuzlu

Kukrim Arabam yazınca yine bir yerlerde istop ettirdi sandım bu çocuklar eskiden beni yıka yazardı şimdi öleceksin son günümüz gibi şeyler yazıyorlar
Yok yok bugün çok trafik yoğunluğu olan bir yere gidicem diye metrobüse bindim,gittim.Ay iki tane adam birdenbire kavga etmeye başladı onda da ,aha dedim keşfetlere düşeceğiz şimdi Kırk yılın başı biniyorum onda da arızalı tiplerin olduğunu denk getirdim buldum .Sıcak, Kalabalık bir yandan panik atak geldi ,nerede ise inip eşimiarayacaktım gel beni buradan al diye .Sonra sakinleşti ortalık Allah tan

Tuzlu olarak sarma geldi aklıma zahmetsiz dersen börek de olur mercimek köftesi, kandil simidi gibi bir tuzlu kurabiye de
Yemek sonrası olacağı için salata meze tarzı olmaz ama bir tane tuzlu olmalı yine de. Tuzlu kurabiye tariflerine mi baksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…