Hiç sorma aşko bebeler kurtlar vadisi pusuculuk oynadı herhaldeYok artık
Vallahi aşko bir de imza atmışlarŞaka mı? O ne be ? Tövbe tövbee
Ben onların var yaHiç sorma aşko bebeler kurtlar vadisi pusuculuk oynadı herhalde
Kamera falan yok mu aşko,hangi gerzek yapmış acaba ? Rastgele koymuştur zaten de,yine de sinir bozucuVallahi aşko bir de imza atmışlar
Allah korusunHiç sorma aşko bebeler kurtlar vadisi pusuculuk oynadı herhalde
Var aslında dükkan önünde idi dışarda idim geldim orda çalışan çocuklar da diyor abla arabanı mühürlemişlerKamera falan yok mu aşko,hangi gerzek yapmış acaba ? Rastgele koymuştur zaten de,yine de sinir bozucu
Söyle bir kocana baksin hangi malmış oVar aslında dükkan önünde idi dışarda idim geldim orda çalışan çocuklar da diyor abla arabanı mühürlemişler
Amin aşkom,Çocuklar yaptı herhalde bütün gün oynuyorlar kapıda ,bildiğim düşmanım yok ama bilemiyorum gizli gizli ölmemi isteyenler vardır belkiAllah korusun
Yarın gündüz soruşturacağım bakalım aşkoSöyle bir kocana baksin hangi malmış o
Allah korusun ya ,deme şöyle, kesin çocuk işidir o,ama hangi gerzek çocuk onu bulmak lazımAmin aşkom,Çocuklar yaptı herhalde bütün gün oynuyorlar kapıda ,bildiğim düşmanım yok ama bilemiyorum gizli gizli ölmemi isteyenler vardır belki
Tamam aşkom,haber verirsin zaten konuşuruz daYarın gündüz soruşturacağım bakalım aşko
Tamam aşkomTamam aşkom,haber verirsin zaten konuşuruz da
Tamam aşkom
Allah gerektirmesin ama fotoğrafını falan çektin mi?Amin aşkom,Çocuklar yaptı herhalde bütün gün oynuyorlar kapıda ,bildiğim düşmanım yok ama bilemiyorum gizli gizli ölmemi isteyenler vardır belki
Sildim ya ama bir daha olursa çekerim dur bakalımAllah gerektirmesin ama fotoğrafını falan çektin mi?
Yok aşkom çocuklar yapmıştır. Allah korusunAmin aşkom,Çocuklar yaptı herhalde bütün gün oynuyorlar kapıda ,bildiğim düşmanım yok ama bilemiyorum gizli gizli ölmemi isteyenler vardır belki
Amin aşkom ,hepimiziYok aşkom çocuklar yapmıştır. Allah korusun
Bence de çocuk işidir ya özellikle de imza bırakmalarıSildim ya ama bir daha olursa çekerim dur bakalımçocuk işidir muhtemelen
Aynen bir cama imza atılmış birine de öyle yazmışlarBence de çocuk işidir ya özellikle de imza bırakmaları