Onu da yemiştim ama tarifi görünce hemen tat ve koku hafizamla yogurtlu patlicanla kofteyi bulusturdum, oyum yogurtlu patlican ve fellah koftesineÇok teşekkür ederim
Tavsiye ederim
Yoğurtlu semizotu ile de çok güzel oluyor
Ama patlıcanın yeri ayrı
Ahhh ablam imkan olsa cidden hepimiz göndeririz.O biraz daha masum tatlı bir şeyin kan şekerime etkisi ne olur acaba? Gözümü kapatıp mı geleyim tatlı mı yapıp mı geleyim ona göre hazırlık yapacağımay çok acıııııktııııııımmm bu yemek bölümü bana hiç iyi gelmiyor Nevreste, ben çıkayım buradan :)))) midem gök gürültüsü gibi sesler çıkarıyor ben buradakileri aşeriyorum ve evde ağza atmalık bir gram yemek yok hahahahahaha insan tariflerden azar azar yollar çok kötüsünüz
Teşekkür ederimOnu da yemiştim ama tarifi görünce hemen tat ve koku hafizamla yogurtlu patlicanla kofteyi bulusturdum, oyum yogurtlu patlican ve fellah koftesine
Beni bosver perişkomŞuan bu bana cuk oturdu biliyormusun peri ne hallerdeeeğğğ
Kiiiaz senin kaç oyun var2 olmuşum ya ben
Valla hiç belli olmaz birisi beni geçebilir her an ismini vermek istemiyorum
GeliyüüüüürrValla hiç belli olmaz birisi beni geçebilir her an ismini vermek istemiyorum
39 dan korkma diğerleri geçecek mi diye bak
Nedeennn fasulye misin yoskaaa39 dan korkma diğerleri geçecek mi diye bak
Bu sefer olacak bencede yakın olan zaten fasilleValla hiç belli olmaz birisi beni geçebilir her an ismini vermek istemiyorum
İnşallah bakalımBu sefer olacak bencede yakın olan zaten fasille
Benim fakir ruhum salataya verdiTeşekkür ederim
Demek kimisi köfteye, kimisi salataya ya da ikisine birlikte oy veriyor
Biz bazen acaba kimler neye göre oy veriyor merak ediyoruz. Kriterler sürekli değiliyor