Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Bence şimdiye kadar yaptığımız en güzel meze yarışması oldu🤗🥰
Oyun için ayrıca teşekkür ederim 🌹 🥰
Diğerlerini hatırlayamıyorum affedin 🙏 ama tarifler hakikaten kıyasıya rekabet edecek türden🧿 sunumları olsun mezeler olsun çok hoşuma gitti, ben tatlılarda çok zorlanırım biliyorsun ama bu kategori de zorladı doğrusu, tariflere baktım görsellerine baktım :)))) bazı kategorilerde 3 oy az geliyor, tatlılarla mezeler bir de et yemeklerinde 5 oyum olsa olmaz mı :KK70:

Diğerlerini hatırlayamıyorum affedin 🙏 ama tarifler hakikaten kıyasıya rekabet edecek türden🧿 sunumları olsun mezeler olsun çok hoşuma gitti, ben tatlılarda çok zorlanırım biliyorsun ama bu kategori de zorladı doğrusu, tariflere baktım görsellerine baktım :)))) bazı kategorilerde 3 oy az geliyor, tatlılarla mezeler bir de et yemeklerinde 5 oyum olsa olmaz mı :KK70:
Aynı fikirdeyim ablacım cidden çok zorlayıcı bir kategori oldu🧿💜Maşallah her ay bir üste çıkıyoruz🥳
Ben bu ay acaba sınırsız oy mu kullansak diye düşündüm :KK70:

Ben de hep oyların azlığından yakınırım ama 3'ten yukarıya çıkmıyor.😂

Oylarimdan biri sizeydi.
Fellah köftesini ayri, yogurtlu koz patlicani ayri bi severim. 🤤
Kofteyi yogurtlu kabakla yemiştim
ama siz yogurtlu patlicanin üzerini fellah köftesiyle taclandirinca
Benim de
Yemek yeme konusunda ki fantazi dunyami senlendirdiniz 🤭
❤️🌟❤️🌟❤️🌟❤️🌟
Çok teşekkür ederim 🥰💜🤗
Tavsiye ederim 🥰
Yoğurtlu semizotu ile de çok güzel oluyor🤗
Ama patlıcanın yeri ayrı🥰

Biraz daha masum bir tatlı bir şey ablacım 🥰 Ama bu hanımlar çok tehlike 😁
O biraz daha masum tatlı bir şeyin kan şekerime etkisi ne olur acaba? Gözümü kapatıp mı geleyim tatlı mı yapıp mı geleyim ona göre hazırlık yapacağım 😂 ay çok acıııııktııııııımmm bu yemek bölümü bana hiç iyi gelmiyor Nevreste, ben çıkayım buradan :)))) midem gök gürültüsü gibi sesler çıkarıyor ben buradakileri aşeriyorum ve evde ağza atmalık bir gram yemek yok hahahahahaha insan tariflerden azar azar yollar çok kötüsünüz :bicak:

X