Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Bence şimdiye kadar yaptığımız en güzel meze yarışması oldu
Oyun için ayrıca teşekkür ederim
Diğerlerini hatırlayamıyorum affedin ama tarifler hakikaten kıyasıya rekabet edecek türden sunumları olsun mezeler olsun çok hoşuma gitti, ben tatlılarda çok zorlanırım biliyorsun ama bu kategori de zorladı doğrusu, tariflere baktım görsellerine baktım :)))) bazı kategorilerde 3 oy az geliyor, tatlılarla mezeler bir de et yemeklerinde 5 oyum olsa olmaz mı

Aynı fikirdeyim ablacım cidden çok zorlayıcı bir kategori olduMaşallah her ay bir üste çıkıyoruz
Ben bu ay acaba sınırsız oy mu kullansak diye düşündüm

Ben de hep oyların azlığından yakınırım ama 3'ten yukarıya çıkmıyor.

Çok teşekkür ederim
Tavsiye ederim
Yoğurtlu semizotu ile de çok güzel oluyor
Ama patlıcanın yeri ayrı

Biraz daha masum bir tatlı bir şey ablacım Ama bu hanımlar çok tehlike
O biraz daha masum tatlı bir şeyin kan şekerime etkisi ne olur acaba? Gözümü kapatıp mı geleyim tatlı mı yapıp mı geleyim ona göre hazırlık yapacağım ay çok acıııııktııııııımmm bu yemek bölümü bana hiç iyi gelmiyor Nevreste, ben çıkayım buradan :)))) midem gök gürültüsü gibi sesler çıkarıyor ben buradakileri aşeriyorum ve evde ağza atmalık bir gram yemek yok hahahahahaha insan tariflerden azar azar yollar çok kötüsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…