- 1 Aralık 2021
- 12.177
- 40.958
- 34
Çok güzel olmuşlarBen niye bu kadar oy aldımKk beni şaşırtıyor ya
Benim için hic şaşırtıcı olmadı nevos ,sihirli bir elin varBen niye bu kadar oy aldımKk beni şaşırtıyor ya
Diğerlerini hatırlayamıyorum affedinBence şimdiye kadar yaptığımız en güzel meze yarışması oldu
Oyun için ayrıca teşekkür ederim
Aynı fikirdeyim ablacım cidden çok zorlayıcı bir kategori olduDiğerlerini hatırlayamıyorum affedinama tarifler hakikaten kıyasıya rekabet edecek türden sunumları olsun mezeler olsun çok hoşuma gitti, ben tatlılarda çok zorlanırım biliyorsun ama bu kategori de zorladı doğrusu, tariflere baktım görsellerine baktım :)))) bazı kategorilerde 3 oy az geliyor, tatlılarla mezeler bir de et yemeklerinde 5 oyum olsa olmaz mı
Çok güzel olmuşlar
Sağ olunBenim için hic şaşırtıcı olmadı nevos ,sihirli bir elin var
Tatlı bir şeyEeee gelecek katogori ne olacak yarışma bitti sayılır
DemeeeeeeeTatlı bir şey
Hayırlısı olsunTatlı bir şey
Fellah köftesini de çok severim ama bir kaşık salatası aşığı olarak oyumu sana verdim. Yazarken ağzım sulandı.ahshshshsBen niye bu kadar oy aldımKk beni şaşırtıyor ya
Ben de hep oyların azlığından yakınırım ama 3'ten yukarıya çıkmıyor.Diğerlerini hatırlayamıyorum affedinama tarifler hakikaten kıyasıya rekabet edecek türden sunumları olsun mezeler olsun çok hoşuma gitti, ben tatlılarda çok zorlanırım biliyorsun ama bu kategori de zorladı doğrusu, tariflere baktım görsellerine baktım :)))) bazı kategorilerde 3 oy az geliyor, tatlılarla mezeler bir de et yemeklerinde 5 oyum olsa olmaz mı
Sende Keleş Abla havası var ya. İkinizi de seviyoruz kuşum.Limonlu yeşil çayımı alıp dolma dolduruyorum
Biraz daha masum bir tatlı bir şey ablacımDemeeeeeeeoylama başlamadan önce uyarır mısın lütfen, tatlıları oylarken canımın çekmesi yüzünden kan şekerim düşüyor, tatlı yapayım çikolata sosu hazırlayayım öyle oylayayım
Aaaa çok ilginçFellah köftesini de çok severim ama bir kaşık salatası aşığı olarak oyumu sana verdim. Yazarken ağzım sulandı.ahshshshs
Şuan bu bana cuk oturdu biliyormusun peri ne hallerdeeeğğğVurrr kadehi ustaaaaam bu gece de sarhoşuuuuzzzzz
Kiiiaz senin kaç oyun varBenden beteri de varmış çok şükür
Oylarimdan biri sizeydi.Ben niye bu kadar oy aldımKk beni şaşırtıyor ya
Çok teşekkür ederimOylarimdan biri sizeydi.
Fellah köftesini ayri, yogurtlu koz patlicani ayri bi severim.
Kofteyi yogurtlu kabakla yemiştim
ama siz yogurtlu patlicanin üzerini fellah köftesiyle taclandirinca
Benim de
Yemek yeme konusunda ki fantazi dunyami senlendirdiniz
O biraz daha masum tatlı bir şeyin kan şekerime etkisi ne olur acaba? Gözümü kapatıp mı geleyim tatlı mı yapıp mı geleyim ona göre hazırlık yapacağımBiraz daha masum bir tatlı bir şey ablacımAma bu hanımlar çok tehlike