- 14 Temmuz 2011
- 2.870
- 9.866
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun da gideri yok zaten. İte kaka 8 oy.Bence oyları Muhammara için veriyorlar.
Ha iyi iyi.yok tövbe de neyseki tüplerim bağlı
Bu yorumu okuyan herkes derin bir ohhhhh çektiyok tövbe de neyseki tüplerim bağlı
Çok teşekkür ederiz ablacımHepinizin emeklerine sağlık yine birbirinden güzel tariflerle gözlerimiz şenlendi
Oy verirken hep zorlanıyorum ama bu sefer daha bir kafam karıştı çünkü patlıcana bayılırım 4-5 tarifte patlıcan vardı, bazı tariflerde de 2 tariften biri sevdiğim mezelerdendi
Hepsinin tadını hissederek ve açlıktan nevrim dönerekoylamak çok zordu
Herkese başarılar diliyorum
Rica ederim kuzucum, tarifler mükemmel olmuş malzemeler de hep sevdikilerimden olunca çıldırdımÇok teşekkür ederiz ablacım
Ben o çiğköfteyi görünce dedim aha bu sefer birinci olacak galiba diye kırsın artık şu şeytanın bacağını ya,yeto yaniieeWunderLost bu sefer oluyor
Hadi inş kuzuya ah ne emek verdiWunderLost bu sefer oluyor
Bence şimdiye kadar yaptığımız en güzel meze yarışması olduRica ederim kuzucum, tarifler mükemmel olmuş malzemeler de hep sevdikilerimden olunca çıldırdım
Ben o çiğköfteyi görünce dedim aha bu sefer birinci olacak galiba diye kırsın artık şu şeytanın bacağını ya,yeto yaniiee
Bence oldu gibiHadi inş kuzuya ah ne emek verdi
Bizde şimdi sarma sardık. Evde misafir var Eşim ve abimOnlar için hep uğraştırıcı yemekler yapıyoruzLimonlu yeşil çayımı alıp dolma dolduruyorum
Keyif çayı olsun diye oturup dolmada aradan çıksın dedim bendeBizde şimdi sarma sardık. Evde misafir var Eşim ve abimOnlar için hep uğraştırıcı yemekler yapıyoruz
Ellerine sağlık canım
Afiyet olsunKeyif çayı olsun diye oturup dolmada aradan çıksın dedim bende