- 28 Haziran 2011
- 59.683
- 150.519
Bir jenna kolay yetismiyorJenna bin küsur mesaj yazmış ya oha ben hayatta yazamam o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir jenna kolay yetismiyorJenna bin küsur mesaj yazmış ya oha ben hayatta yazamam o kadar
Konu açıyor ya konularında paylaşıyor. He bir de YouTube kanalı var bir ara özelden YouTube kanalının linkini dağıtıyordu kanalıma abone olur musunuz diye. Ben abone olmuştum çünkü o zamanlar normaldi.Nilu’nun bahsedilen pastaları nerde
Cacığa da oy vermesinler bi zahmetAskoletta ilk beşte yoksun otur assaaaa
Yok ben bir daha demem bildirim benden gitsin diye(derim).Bir jenna kolay yetismiyor
Yoo en fazla gelir bize de bulaşırBurdan link atsam yasak olur mu ki
Cacık değil be konuya en çok mesaj yazanlar sıralamasından bahsediyor. Sen benden sonrasın.Cacığa da oy vermesinler bi zahmet
HahahaahsYok ben bir daha demem bildirim benden gitsin diye(derim).
Vermeyin uleeyynnnnCacığa da oy vermesinler bi zahmet
Yazıyor ya konudaNerden biliyorsun? Belki ikinci sıradayımdır
Alla alla çok uzak kalmışım KK’dan. Nerde o eski hafiyeliğimKonu açıyor ya konularında paylaşıyor. He bir de YouTube kanalı var bir ara özelden YouTube kanalının linkini dağıtıyordu kanalıma abone olur musunuz diye. Ben abone olmuştum çünkü o zamanlar normaldi.
Parzon kuşum. ASSOSyalCacık değil be konuya en çok mesaj yazanlar sıralamasından bahsediyor. Sen benden sonrasın.
Alla alla çok uzak kalmışım KK’dan. Nerde o eski hafiyeliğim
Çabuk koyverdin yaa. Bebeler doğana kadar azıcık daha ilgi göster siteyeAlla alla çok uzak kalmışım KK’dan. Nerde o eski hafiyeliğim
Bende mi böyle diyeceğimAlla alla çok uzak kalmışım KK’dan. Nerde o eski hafiyeliğim
Güzel yapmış heeNasıllar ?
Her kese Selam!ilk siparişim ve kesimi.Nasıl olmuş sizce?devam mı?)www.kadinlarkulubu.com
Çok haklı bir yorumÇabuk koyverdin yaa. Bebeler doğana kadar azıcık daha ilgi göster siteye
Bence oyları Muhammara için veriyorlar.Cacığa da oy vermesinler bi zahmet
Bir iki tane daha konusu var bu şekilde ,yemek tarifleri bolumundeGüzel yapmış hee
Kıaz niye yine mi hamilesinBende mi böyle diyeceğim
yok tövbe de neyseki tüplerim bağlıKıaz niye yine mi hamilesin