- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.398
- 60
İş yeri kapanırsa düşünüyorlar zaten,ancak o zaman olur.Abla keşke uygun bir zamanda kaçabilseniz
Abla o konuda buralarda öyleMutlaka öyledir kiralar zaten uçtu burada.
Hakkınızda hayırlısı olsunİş yeri kapanırsa düşünüyorlar zaten,ancak o zaman olur.
Gerçi her yer aynı olduda burası daha vahim oldu.Abla o konuda buralarda öyleMalatya'da orta halli bir evin kirası 10 bin olmuş. 20 bine kadar var Eskiden bin lira olacak evler 5 bine bile tutamazsın
Zor abla herşeyi biz seçemiyoruz bazen. Hayat istediği gibi işliyorİş durumu var annesi var durumlar karışık biraz .
Yaşayıp göreceğiz artık.Hakkınızda hayırlısı olsun
Evet orası daha pahalı abimde orada biliyorsunGerçi her yer aynı olduda burası daha vahim oldu.
Gitsek olmazsa geri dönüş desen evi satmamamız lzım ki kira getirisi olsun .Zor abla herşeyi biz seçemiyoruz bazen. Hayat istediği gibi işliyor
Biliyorum burada olduğunu,70 lira fasulyenin kilosu burada.Evet orası daha pahalı abimde orada biliyorsun
Öyle abla kira akmasa da damlıyor. Taşındığın yerin kirasını ödersin oradan alıpGitsek olmazsa geri dönüş desen evi satmamamız lzım ki kira getirisi olsun .
Dün eşim markete gitti. Burada 50 liraymışBiliyorum burada olduğunu,70 lira fasulyenin kilosu burada.
Hayat pahalı bir indi bindi bile kaç olmuş İstanbul daBiliyorum burada olduğunu,70 lira fasulyenin kilosu burada.
Domates yaz sebzesi olmasına rağmen burda da öyleDün eşim markete gitti. Burada 50 liraymış
Burada sebze iyi sayılır. Ama Nevşehir bu sıra pahalıymış. Annem biber domates 25-30 diyor
Kesinlikle bakcaz artık ne görüp yaşayacağız.Öyle abla kira akmasa da damlıyor. Taşındığın yerin kirasını ödersin oradan alıp
Domates burdada aynı fiat nerdeyse,yazın bu fiatlar olurmu hiç.Dün eşim markete gitti. Burada 50 liraymış
Burada sebze iyi sayılır. Ama Nevşehir bu sıra pahalıymış. Annem biber domates 25-30 diyor
Yeni zam geldi birde.Hayat pahalı bir indi bindi bile kaç olmuş İstanbul da
Dolmalık biber olmuş 30 lira, al da yeDomates yaz sebzesi olmasına rağmen burda da öyle
SaçmalıkDomates yaz sebzesi olmasına rağmen burda da öyle
Domatesi nasıl yapcaz bide kışlık .Dolmalık biber olmuş 30 lira, al da ye