- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.399
- 60
Bu sefer değişik olsun salata yapın meselaZeytinyağlılar mesela
Şeker konuyor ya zeytinyağlılaraTatlı ve zeytinyağı nasıl bir konsept
Gerçekten tayin istemeyin buraya hem kalabalık hem trafiği hemde güvenliği kalmadı artık.İstanbul bizde istemiyoruzorayı da bir hayli zor günler belirliyor
Taze fasülye benim o halde aşağısı kurtarmazŞeker konuyor ya zeytinyağlılara
Yok Abla istemiyoruz orda doğdum büyüdüm ama şuan yaşanılacak gibi değilGerçekten tayin istemeyin buraya hem kalabalık hem trafiği hemde güvenliği kalmadı artık.
Tamam anlaştıkTaze fasülye benim o halde aşağısı kurtarmaz
Gerçekten tayin istemeyin buraya hem kalabalık hem trafiği hemde güvenliği kalmadı artık.
Orada polis olmak sürgüne gitmek gibiYok Abla istemiyoruz orda doğdum büyüdüm ama şuan yaşanılacak gibi değil
Artık bizde bıktık çekilmiyor burası.Yok Abla istemiyoruz orda doğdum büyüdüm ama şuan yaşanılacak gibi değil
SS aldım imzaTamam anlaştık
Abla taşınsanızaArtık bizde bıktık çekilmiyor burası.
Kesinlikle eskiden doğu diyince sürgün denilirdi şimdi tersine döndü.Orada polis olmak sürgüne gitmek gibi
Bu Taksim gezi olaylarında oradaydık. Eşim kaç gün eve gelmedi. Darbe olaylarında da öyle. Zatüreydi izinliydi gece çağırdılar gittiOrada polis olmak sürgüne gitmek gibi
Abla doğu batıdan çok daha iyiKesinlikle eskiden doğu diyince sürgün denilirdi şimdi tersine döndü.
Durumu biliyorsun annnesi var sağlığı iyi değil .Abla taşınsanıza
Polis olmak zorBu Taksim gezi olaylarında oradaydık. Eşim kaç gün eve gelmedi. Darbe olaylarında da öyle. Zatüreydi izinliydi gece çağırdılar gitti
İmkanınız var ise taşının abla.Artık bizde bıktık çekilmiyor burası.
Mutlaka öyledir kiralar zaten uçtu burada.Abla doğu batıdan çok daha iyi
Abla keşke uygun bir zamanda kaçabilsenizDurumu biliyorsun annnesi var sağlığı iyi değil .
Öyle Allah yardımcıları olsunPolis olmak zor
İş durumu var annesi var durumlar karışık biraz .İmkanınız var ise taşının abla.