- 20 Mart 2008
- 141.545
- 213.034
- 1.423
- 60
Bu sefer değişik olsun salata yapın meselaZeytinyağlılar mesela![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer değişik olsun salata yapın meselaZeytinyağlılar mesela![]()
Şeker konuyor ya zeytinyağlılaraTatlı ve zeytinyağı nasıl bir konsept![]()
Gerçekten tayin istemeyin buraya hem kalabalık hem trafiği hemde güvenliği kalmadı artık.İstanbul bizde istemiyoruzorayı da bir hayli zor günler belirliyor
Taze fasülye benim o halde aşağısı kurtarmazŞeker konuyor ya zeytinyağlılara![]()
Yok Abla istemiyoruz orda doğdum büyüdüm ama şuan yaşanılacak gibi değilGerçekten tayin istemeyin buraya hem kalabalık hem trafiği hemde güvenliği kalmadı artık.
Tamam anlaştıkTaze fasülye benim o halde aşağısı kurtarmaz![]()
Gerçekten tayin istemeyin buraya hem kalabalık hem trafiği hemde güvenliği kalmadı artık.
Orada polis olmak sürgüne gitmek gibiYok Abla istemiyoruz orda doğdum büyüdüm ama şuan yaşanılacak gibi değil![]()
Artık bizde bıktık çekilmiyor burası.Yok Abla istemiyoruz orda doğdum büyüdüm ama şuan yaşanılacak gibi değil![]()
SS aldım imzaTamam anlaştık![]()
Abla taşınsanızaArtık bizde bıktık çekilmiyor burası.
Kesinlikle eskiden doğu diyince sürgün denilirdi şimdi tersine döndü.Orada polis olmak sürgüne gitmek gibi![]()
Bu Taksim gezi olaylarında oradaydık. Eşim kaç gün eve gelmedi. Darbe olaylarında da öyle. Zatüreydi izinliydi gece çağırdılar gittiOrada polis olmak sürgüne gitmek gibi![]()
Abla doğu batıdan çok daha iyiKesinlikle eskiden doğu diyince sürgün denilirdi şimdi tersine döndü.
Durumu biliyorsun annnesi var sağlığı iyi değil .Abla taşınsanıza![]()
Polis olmak zorBu Taksim gezi olaylarında oradaydık. Eşim kaç gün eve gelmedi. Darbe olaylarında da öyle. Zatüreydi izinliydi gece çağırdılar gitti![]()
İmkanınız var ise taşının abla.Artık bizde bıktık çekilmiyor burası.
Mutlaka öyledir kiralar zaten uçtu burada.Abla doğu batıdan çok daha iyi![]()
Abla keşke uygun bir zamanda kaçabilsenizDurumu biliyorsun annnesi var sağlığı iyi değil .
Öyle Allah yardımcıları olsunPolis olmak zor![]()
İş durumu var annesi var durumlar karışık biraz .İmkanınız var ise taşının abla.![]()