Kışa hazırlık zor yapılır. Yazın yiyemiyoruz.Kesinlikle bakcaz artık ne görüp yaşayacağız.
Domates burdada aynı fiat nerdeyse,yazın bu fiatlar olurmu hiç.
Yeni zam geldi birde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kışa hazırlık zor yapılır. Yazın yiyemiyoruz.Kesinlikle bakcaz artık ne görüp yaşayacağız.
Domates burdada aynı fiat nerdeyse,yazın bu fiatlar olurmu hiç.
Yeni zam geldi birde.
Benim hep,biliyorsun zaten nevosbalıDualarınızla
Bitti kışlık hazırlığı artık.Kışa hazırlık zor yapılır. Yazın yiyemiyoruz.
Ben yapmıyorum rahatDomatesi nasıl yapcaz bide kışlık .
Yapınca iyi oluyor elinin altında en azından.Ben yapmıyorum rahat
Şuan 30 lira olan domates kışın 60 olurYapınca iyi oluyor elinin altında en azından.
Yumurta domatesler varya 3 senedir onla yapıyorum,şu anda bile 14 lira filan fiatı.Şuan 30 lira olan domates kışın 60 olur
CanımsınBenim hep,biliyorsun zaten nevosbalı
Sen benim canımCanımsın
Evet bende konserveleri sivri domatesle yaptımYumurta domatesler varya 3 senedir onla yapıyorum,şu anda bile 14 lira filan fiatı.
Çok güzel oluyor onunla .Evet bende konserveleri sivri domatesle yaptım
Sosyal tatlı birseylere sevindiCanımsın
Aynen abla etli oluyor. İçine biber soğanda ekledim bu yıl 11 kavanoz yaptım. Birazda sebze attım dolaba. Burda pazara falan çıkamıyorum. Elimin altında oluyorÇok güzel oluyor onunla .
Canom sen pembe birsey yapsan belki çok etkileşim alırsın youtube daAynen abla etli oluyor. İçine biber soğanda ekledim bu yıl 11 kavanoz yaptım. Birazda sebze attım dolaba. Burda pazara falan çıkamıyorum. Elimin altında oluyor
Kahvaltıda güzel oluyor oda,daha ben yapmadım bile azda olsadüşürse alıp yapacam hemen.Aynen abla etli oluyor. İçine biber soğanda ekledim bu yıl 11 kavanoz yaptım. Birazda sebze attım dolaba. Burda pazara falan çıkamıyorum. Elimin altında oluyor
Arkadaşlar zinhar yapma didi. Barbie akımına uyma didi bende eti didimCanom sen pembe birsey yapsan belki çok etkileşim alırsın youtube da
Bereketli oluyor yapabilirsin inşallah az da olsaKahvaltıda güzel oluyor oda,daha ben yapmadım bile azda olsadüşürse alıp yapacam hemen.
Daha önce 40 kilodan yapıyordum geöen sene 20 kilo dan yaptımiaz bişi kaldı bendede.
Kolay gelsin ablaDışarı çıkmam lazımgelecemkomşum ameliyat olduda börek siparişi var alıp gelecem.
Uyma da çok etkileşim var ama düşünsene 1k izlendiğini videonunArkadaşlar zinhar yapma didi. Barbie akımına uyma didi bende eti didim