Gelmedi canımdunden beri atmisim cvp bekliyom senden bidaha yazayim bi
Bir zaman sonra kullanmaya çalışıyorlar iyi niyetli olunca :/Ben henüz 25 yaşındayım ama neredeyse 6. yilima gircem evliligimde, ilk hep oyleydim yardıma kosardim coxuk da olmayınca hep akla gelendim akillandim çok şükür. eşim hep derdi nankör insanlara birsey yapma diye ama ben dinlemezdim iyi niyetinle giderdim.
Ne kadar genc evlenmissin masallahBen henüz 25 yaşındayım ama neredeyse 6. yilima gircem evliligimde, ilk hep oyleydim yardıma kosardim coxuk da olmayınca hep akla gelendim akillandim çok şükür. eşim hep derdi nankör insanlara birsey yapma diye ama ben dinlemezdim iyi niyetinle giderdim.
atim simdiGelmedi canım
Ne yazık ki :/Bir zaman sonra kullanmaya çalışıyorlar iyi niyetli olunca :/
O biz yokken geliyor
Proje ödevini yaptım ondan ugramadimEvet ,fark ettim :/Gittiğimden emin olunca geliyor.
Geldin mi iki gözümün çiçeğiProje ödevini yaptım ondan ugramadim
Geldim de seni kukrim sandım avatardanGeldin mi iki gözümün çiçeği
Pişti mi olmuşuz ?Geldim de seni kukrim sandım avatardan
Minigin vardiyası değişti artık gündüzleri girer daha çok
O arada gelip hepimize yetişir
onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil buOy oy ,bunu da mı duyacaktı bu kulaklar ?
Onunki de miki li hepPişti mi olmuşuz ?
Ne yalan söyleyeyim şu an bende öyle hissediyorum
Kendine hedef koymuşsunOnunki de miki li hep
Oğlun o kadar kıymetliNe yalan söyleyeyim şu an bende öyle hissediyorum
Benim artık değilOnunki de miki li hep
artık dur demek lazım şimdilik Karatay da iyi gidiyor sanki :))Kendine hedef koymuşsun
O kız ne diyor oğlana az değil vallaBenim artık değil
Karatay iyi oluyor bende hep onu yaparım:)artık dur demek lazım şimdilik Karatay da iyi gidiyor sanki :))
O kız ne diyor oğlana az değil valla
En tatlı şeyi sen söyledin diyor,zamane kızı işteartık dur demek lazım şimdilik Karatay da iyi gidiyor sanki :))
O kız ne diyor oğlana az değil valla
Oyun teki bir yerde toplanıyor abla diğeri boluniyorYorumlardan anladığım kadarıyla istemiyorlar:)