- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.057
- 43
Gerçekten istenilse yaparım.İyi niyetle ama iş mecburiyet,görev ve suistimale geçince istenmiyor:)Evet iyi degil cunku iyi niyeti suistimal ediyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten istenilse yaparım.İyi niyetle ama iş mecburiyet,görev ve suistimale geçince istenmiyor:)Evet iyi degil cunku iyi niyeti suistimal ediyorlar.
Sen yakın mıısın:)Uzak olmak candır diyelim :)
Hoşbuldum güzellik Nasilsin ?hosgeldin fıstık
Yok artık değilim :)Sen yakın mıısın:)
Hak edene hersey yapilir ama nanköre ne iyilik yapsan da boşEvet iyi degil cunku iyi niyeti suistimal ediyorlar.
Iyi bilirim:) maalesef sende ben gibi kurtlusunDuramiyosun:))Gerçekten istenilse yaparım.İyi niyetle ama iş mecburiyet,görev ve suistimale geçince istenmiyor:)
Hemde ne kurtluIyi bilirim:) maalesef sende ben gibi kurtlusunDuramiyosun:))
Hoşbuldum güzellik Nasilsin ?
Haklisin..ben usenmem burdakiler ogrendi huyumu artik sadece teme icme degil yeterki karsidaki kullsnmaya cslismasin hak etsin dedigin gibi.. ama kullanmaya gelirse o is yas:))Hak edene hersey yapilir ama nanköre ne iyilik yapsan da boş
Çok şükür canım,ben de iyiyim..hamd olsun jenam sen nasılsın
Kv bana oyle der Cocuklarinda sen gibi hic oturmuyolar diyorHemde ne kurtlu
Ama işte bazen bazılarının hatrı için haketmeyenlerede yardım ediyoruz.Yada artık görev haline geliyor hatır için hayır diyemiyoruz bu huyumuzu bıraksak:)Haklisin..ben usenmem burdakiler ogrendi huyumu artik sadece teme icme degil yeterki karsidaki kullsnmaya cslismasin hak etsin dedigin gibi.. ama kullanmaya gelirse o is yas:))
Aynen canım :)Kv bana oyle der Cocuklarinda sen gibi hic oturmuyolar diyor
Hayırlı gecelerHayırlı geceler canlar Allah rahatlık versin ❤
Iyi bi bahane/sebep sunmak gerekiyor. Sebepsizce, istemiyorum denmiyor nedenseAma işte bazen bazılarının hatrı için haketmeyenlerede yardım ediyoruz.Yada artık görev haline geliyor hatır için hayır diyemiyoruz bu huyumuzu bıraksak:)
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler canlar Allah rahatlık versin ❤
O sebebi biz sunamıyoruz ne yazık ki:)Iyi bi bshane/sebep sunmak gerekiyor. Sebepsizce, istemiyorum denmiyor nedense
dunden beri atmisim cvp bekliyom senden bidaha yazayim biMesaj gelmedi canım:)
Ben henüz 25 yaşındayım ama neredeyse 6. yilima gircem evliligimde, ilk hep oyleydim yardıma kosardim coxuk da olmayınca hep akla gelendim akillandim çok şükür. eşim hep derdi nankör insanlara birsey yapma diye ama ben dinlemezdim iyi niyetinle giderdim.Haklisin..ben usenmem burdakiler ogrendi huyumu artik sadece teme icme degil yeterki karsidaki kullsnmaya cslismasin hak etsin dedigin gibi.. ama kullanmaya gelirse o is yas:))