Hakkımızda hayırlısı gidecek olursam göreceğiz inşaalalh sıkıntı olmaz:)pek iyi olmuyor bdv den öyle anlaşılıyor :)
Sen eski gelinsin artık o kadar sorun olmaz :))Hakkımızda hayırlısı gidecek olursam göreceğiz inşaalalh sıkıntı olmaz:)
Oh oh en guzeli.. ayy nevos eskiden hatirkarim tepsi tepsi baklava borek yapardi canim anamOnu bilmez olur mu her gittiğimde yakalıyordu2-3 yıldır çok kalmadığım için yapmıyorum:)
Umarım öyle olur:)Küçük kardeş evlense küçük gelin olmaktan kurtulurdumSen eski gelinsin artık o kadar sorun olmaz :))
İnşallahHakkımızda hayırlısı gidecek olursam göreceğiz inşaalalh sıkıntı olmaz:)
Bende çok yaptım canım önce sık giderdim ve çoğunluk orada kalırdım.Yeni gelindim tek başıma 10 kişilik sarma sarardım.Sonra baklavalar,tatlılar,yemekler:)Bildiğini göstermek iyi değil:)Oh oh en guzeli.. ayy nevos eskiden hatirkarim tepsi tepsi baklava borek yapardi canim anamNankor kiz bunlar yeminle kiymette bilmiyo gorunceler kv ler. Simdiki gibi olsa annemin elini surdurmezdim: (
Bekarsın o zaman:)İnşallah
benim KV olmadığı için aslında bende bilmiyorum yakın ki iyi uzak mi
Bende aynı şeyi istiyorum ama yok ikna edemiyorum evlenmeye kayinlarimiUmarım öyle olur:)Küçük kardeş evlense küçük gelin olmaktan kurtulurdum
Benimki çok sürmez evlenirBende aynı şeyi istiyorum ama yok ikna edemiyorum evlenmeye kayinlarimi
Sen de sağol canımHoşbuldum minnoşumYok gitmedi, kimse gitmeyecekmiş derse, o yüzden yarın gidecek:)
Hayırlı akşamlar canım
Hoçbuldum canım
Sağol canım
Merhaba canım
❤
Tabisi
Darısı bizimkilere Yarabbim aminBenimki çok sürmez evlenir
Bekarsın o zaman:)
Çok aminDarısı bizimkilere Yarabbim amin
Allah rahmet eylesinKv çok önceden vefat etmiş evliyim
Hiç iyi oluyor diyenini görmedimBilmem yakın olunca nasıl oluyor bilmiyorum:)
Nasip ne diyelim:)Hiç iyi oluyor diyenini görmedim
Amin inşallah NevoşAllah rahmet eylesin
Bende çok yaptım canım önce sık giderdim ve çoğunluk orada kalırdım.Yeni gelindim tek başıma 10 kişilik sarma sarardım.Sonra baklavalar,tatlılar,yemekler:)Bildiğini göstermek iyi değil:)
Nasip ne diyelim:)
[/QUOTE Uzak olmak candır diyelim :))