- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Yav baktım daha gelmeme 10 sayfa var direkt geldim, motor mu takılı arkadaş bu ne hızOğlun o kadar kıymetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav baktım daha gelmeme 10 sayfa var direkt geldim, motor mu takılı arkadaş bu ne hızOğlun o kadar kıymetli
Oğlan da az değil ozananEn tatlı şeyi sen söyledin diyor,zamane kızı işte
Biz zaten daha önce denemiştik yine bu sebeple bırakmıştık.Ama siz isteyince tekrar denedik:)Oyun teki bir yerde toplanıyor abla diğeri boluniyor
sanırım ayyy bir oy hakkim daha olsa sanada verirdim lafı o insanı mutlu etmek için söylüyorduk
Bırakıp gidince öyle ben arada ütü bile yaptımYav baktım daha gelmeme 10 sayfa var direkt geldim, motor mu takılı arkadaş bu ne hız
İlk tarif mantıya benzediği için olabilir:)Abla kategori ismi nede değişti geçmişi okumadım da
Yok yok ben anladım ki karşıdakini teselli için soylemisiz ..ama anket açıksa yine 2 oy çıkarBiz zaten daha önce denemiştik yine bu sebeple bırakmıştık.Ama siz isteyince tekrar denedik:)
Tencere , kapakOğlan da az değil ozanan
Benimki uyandı, onla uğraştım, babasına satmıştım getirdi şimdi uyutmaya çalışayım.Bırakıp gidince öyle ben arada ütü bile yaptım
bugün arabaya biliyoruz eşime dedim dur geri gidelim evde şeker yok dedim sen varsın ya dedi beni bir gülmek aldı hakaret mi iltifat mı anlamadım yada parası azdı adamijTencere , kapak
İyi gecelerBenimki uyandı, onla uğraştım, babasına satmıştım getirdi şimdi uyutmaya çalışayım.
Hayırlı geceler herkese ❤❤
Hayırlı geceler ,kuzuya tatlı rüyalarBenimki uyandı, onla uğraştım, babasına satmıştım getirdi şimdi uyutmaya çalışayım.
Hayırlı geceler herkese ❤❤
Uykuya gittiKukrim nerdesi
Romantiklik yapmış enişte kesin para azdırbugün arabaya biliyoruz eşime dedim dur geri gidelim evde şeker yok dedim sen varsın ya dedi beni bir gülmek aldı hakaret mi iltifat mı anlamadım yada parası azdı adamij
Seni fena yerden vurmuşbugün arabaya biliyoruz eşime dedim dur geri gidelim evde şeker yok dedim sen varsın ya dedi beni bir gülmek aldı hakaret mi iltifat mı anlamadım yada parası azdı adamij
beni hiç çağırmaKukrim nerdesi
Eveeeeet Yazamadim sana malum sebepten:)Melaba Jenna16 pro olmusuzya kiiz