burda yapıyorum azimli kararlı kız da takipteyim :)Merhaba kendinizmi yapıyorsunuz yoksa instagramdaki azimli kararlı kızlamı ? :)
Bende dün biraz rahatsizdim erkenden uyuya kalmışım sonra ikide bir kalktım kalkış o kalkış.Dünün yorgunlugunu daha atamadım
Sen. Nasılsın kankacim
Gecmis olsun canım ❤Bende dün biraz rahatsizdim erkenden uyuya kalmışım sonra ikide bir kalktım kalkış o kalkış.
Şimdi de gittim kan verdim geldim:)) böyle şükür iyiyim
Peki azimli kararlı kızın listesinimi uyguluyorsunuz :)burda yapıyorum azimli kararlı kız da takipteyim :)
sporcu anne sporla aktif olana takip ediyorum.
bunlar beni hevese azime sokuyo:)
diyet makarna varsa iyi ama makarna makarnadir
evet şeker hiç yok.
Sağolasın canımGecmis olsun canım ❤
Bende dün biraz rahatsizdim erkenden uyuya kalmışım sonra ikide bir kalktım kalkış o kalkış.
Şimdi de gittim kan verdim geldim:)) böyle şükür iyiyim
ona benziyor. takip ediyorum listeyi. öğle yemekleri makarna pilav dişinda çorba salata varsa yiyorum bugünkü menü hiç iyi degil yemeyecegim.Peki azimli kararlı kızın listesinimi uyguluyorsunuz :)
inşallah gider canım :))bende şekersiz 21 gün diyeti yapıyorum şekeri önce bastirayim. unutayim sonra sağlıklı beslenme diyeti yaparim aslinda benim diyetim karatay gibi. şekersiz oda. ne diyeti çözemedimbi an önce kilolarimı gitmesini istiyorum.
Önce yapmayı düşünenler biraz ağırdan alırsa neden olmasınYapmazsin
Iyiyim canım biraz bas agrısı dısında sen nasılsın canım, misafirlerin gitt mi :)nasılsın zipzipciğim
Pro üye olmuşsun şimdi dikkat ettim hayırlı olsunona benziyor. takip ediyorum listeyi. öğle yemekleri makarna pilav dişinda çorba salata varsa yiyorum bugünkü menü hiç iyi degil yemeyecegim.
Dün biraz usuttugum için herhalde midem ve başım çok kötü idi.Yattim uyudum.Bugun daha iyiyim hamd olsun.Kani da tiroid degelerinin kontrolü için veriyorum her ay canım.geçmiş olsun neyin var
Kilo durumunda değişme oldu mu canımona benziyor. takip ediyorum listeyi. öğle yemekleri makarna pilav dişinda çorba salata varsa yiyorum bugünkü menü hiç iyi degil yemeyecegim.
bence incecik zayıf olanlar makarna yapsınBilmem o lazanya pişecek gelecek buraya
Yemek kısmı nasıl olacak,meyve filandamı yok şekerli ya oda.
9 günde 1,5 kilo gitti. şekersiz olarak. bunu deneme yapıyorum :) halada devam. pes etmeyecegim :)Kilo durumunda değişme oldu mu canım
Benim olduKilo durumunda değişme oldu mu canım
Hadi bakalım bu sefer basaracaksın inşallah9 günde 1,5 kilo gitti. şekersiz olarak. bunu deneme yapıyorum :) halada devam. pes etmeyecegim :)
Yaaa cook sevindim ❤Benim oldutartı beni yanılmıyorsa eğer
Iyiyim canım biraz bas agrısı dısında sen nasılsın canım, misafirlerin gitt mi :)