- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Oo bunu kutlayalimBenim oldu tartı beni yanılmıyorsa eğer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo bunu kutlayalimBenim oldu tartı beni yanılmıyorsa eğer
bence incecik zayıf olanlar makarna yapsın oy verelim gitsin.
durumuna göre bakacazOlmaz öyle kim yaparsa oyu kapacak benden
Saol canım bakalım biraz daha dinleneyim gecmezse içerim :)geçmiş olsun canım çok etkilemiyorsa seni ilaç içme :)
kız dün dip köşe temizlik yaptım üstüne börek yaptım. salı günü gelceklermiş oda heralde
saol bende yeni farkettim haftasonu yoktum girmedim açikçasi bende şaşirdim .Pro üye olmuşsun şimdi dikkat ettim hayırlı olsun
Bir kilo yanlış gosteriyorsa eğer 400 gram eksigim iki günde eğer yanlış gostermiyorsq 1 kilo 400 gram eksigim dur ben çocuklarda deneyeyim yanlış mı diyeYaaa cook sevindim ❤
MakarnaylamiOo bunu kutlayalim
Dogrudur canım sen yinede deneBir kilo yanlış gosteriyorsa eğer 400 gram eksigim iki günde eğer yanlış gostermiyorsq 1 kilo 400 gram eksigim dur ben çocuklarda deneyeyim yanlış mı diye
durumuna göre bakacaz
hyr lazanya dişindakini görecez italyan makarnalariBen yaparım lazanyayı diyon yani
Takımda değil ki canımZipzip- neder bilmem
zipzip müsaade etmez kaptan o:)Zipzip- neder bilmem
Tartı doğruDogrudur canım sen yinede dene
He o zaman ye gitsin Tenceresiz kaldim anneTakımda değil ki canım
Simdilik kendi yapıyor sonra takıma gelecek
Cook güzel o zaman canım ❤Tartı doğru
Tartı bana iki günde 1400 fark gösteriyor hiç yermiyirimHe o zaman ye gitsin Tenceresiz kaldim anne
kız makarnayı sen yap da çocuklarin yesin sen yemeTartı doğru
Karatay tam sana göre o zaman canım :))Demekki benim bünye doyana kadar yemeye alışmış Zipzip- öyle tepki veriyor