Günaydın ablacim nasılsınHayırlı uğurlu olsun yeni kategori.
Günaydın kankacim nasılsıngünaydınn ❤
Günaydın ablacim nasılsınbayadir rastlasamadik merak etmistim bende
Bizde yaptıktan sonra yemeye hazırızayy ben makarna yiyemem ama oy vermeye hazirim
yapın da oy vereyimBizde yaptıktan sonra yemeye hazırız
Oy oy oyyyyy ne makarnalar gelecek yemeyeceğim halde ben bile meraktayim sabırsızlanıyorum bakalım ilk tarifi kim yapacak :))yapın da oy vereyimtabi en güzel makarnalara
şu an diyetteyim bakmadan oy verip çikarimOy oy oyyyyy ne makarnalar gelecek yemeyeceğim halde ben bile meraktayim sabırsızlanıyorum bakalım ilk tarifi kim yapacak :))
Sen ilk yaparsın diyeceğim amaOy oy oyyyyy ne makarnalar gelecek yemeyeceğim halde ben bile meraktayim sabırsızlanıyorum bakalım ilk tarifi kim yapacak :))
EeeeSen ilk yaparsın diyeceğim ama
Ende Karatay a başladımşu an diyetteyim bakmadan oy verip çikarimbayadir hiç makarna yapmadim.
bende şekersiz 21 gün diyeti yapıyorum şekeri önce bastirayim. unutayim sonra sağlıklı beslenme diyeti yaparim aslinda benim diyetim karatay gibi. şekersiz oda. ne diyeti çözemedimB
Ende Karatay a başladım
bende şekersiz 21 gün diyeti yapıyorum şekeri önce bastirayim. unutayim sonra sağlıklı beslenme diyeti yaparim aslinda benim diyetim karatay gibi. şekersiz oda. ne diyeti çözemedimbi an önce kilolarimı gitmesini istiyorum.
YapmazsinEeeeamasi ne ?
diyet makarna varsa iyi ama makarna makarnadirLazanyayı kim yaparsa oyu benden olacak:))
evet şeker hiç yok.Nedir bu diyet şeker hiç yok herhalde demi.
Günaydın canımGünaydın ☀ hanımlar
Merhaba kendinizmi yapıyorsunuz yoksa instagramdaki azimli kararlı kızlamı ? :)bende şekersiz 21 gün diyeti yapıyorum şekeri önce bastirayim. unutayim sonra sağlıklı beslenme diyeti yaparim aslinda benim diyetim karatay gibi. şekersiz oda. ne diyeti çözemedimbi an önce kilolarimı gitmesini istiyorum.
Dünün yorgunlugunu daha atamadımGünaydın kankacim nasılsın