- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.500
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak değilmiş paspas
Minik deyince baktım yuvarlağı görünce öyledir dedim herhalde Dönüşte bakarımYakinlastirin resmi
Ben bakıyorum sürekli:)Kızlar uyeliginisdeki g mailleri kontrol edin kullanımda olmayan g mail yazan hesaplar ve uzun süre kullanılmayan üyelikler silinecek yazmış kazen haberiniz olsun
Kızlar uyeliginisdeki g mailleri kontrol edin kullanımda olmayan g mail yazan hesaplar ve uzun süre kullanılmayan üyelikler silinecek yazmış kazen haberiniz olsun
Paspas dikkatli bakMinik deyince baktım yuvarlağı görünce öyledir dedim herhalde Dönüşte bakarım
Ben bakıyorum sürekli:)
Ben dönüşte bakarım paspas mı logar mıUaklastirdim baktım gene rögar kapağı Kukrim
İçine düşme dikkat etBen dönüşte bakarım paspas mı logar mı
Kırmızı her şeye uyar:)kırmızı benim konsepte uyar mı abla
Teşekkür ederizyeni kategori hayırlı olsun
Hee tamam ozaman beni takip ette göreyim senin eski sunumlarınıOlmaaaaz nickimi bilenler var artikin ya arkidis olup konularimi okurlarsa
Deyno baktim dun HE nin tarifine gercekten cok benziyo ya ama valla ben gormeden benzemis
Yeni evlenen felan olursa haber edin
Gunaydin
Karga kahvalti etmeden toplanmis ekip
Hiç karşılaşamıyoruz can ablişko ben geceleri uğruyorum sen gündüzLilimam nerede dün yoktu hiç.
Güneşden göremiyorum ki telefonun ekranını tam olarakPaspas dikkatli bak
Paspas dikkatli bak
Uzaktan bakıcamİçine düşme dikkat et
Yarışmalara katılmaya başlasan mutlaka alırsın:)En son fi tarihinde kınada kırmızı örtü takmışım nevo herkeste kırmızı olabilemez.
Ne eşarp ne şal heç biri yok.
Hee tamam ozaman beni takip ette göreyim senin eski sunumlarını
Hiç karşılaşamıyoruz can ablişko ben geceleri uğruyorum sen gündüz
Sabahta azerin şarkı sözüne tan değil can diyor ama ben tan duyuyorumLögar kapağı sanki..
Neler oluyor sana yine neler oluyor gülümSabahta azerin şarkı sözüne tan değil can diyor ama ben tan duyuyorum
Sabahta azerin şarkı sözüne tan değil can diyor ama ben tan duyuyorum
Her telden çalıyoruz 7.takım gibi.Yemek topiği değil geyik topiği gibiMakarna safdışı mantı hanım ablanın irmikli fişneli tatlısı tan tan tanasan şarkılar
Atlayarak okuyorum diye anlamadım nolacak şimdi
Şimdi de gözkulak ney diye soran ,bilmeyen olur.Gözkulak gibi bir şey:)
Evin sahibi buradan çıkana ,o kapıdan çıkarsan bir daha giremezsin demek için yapmıştır o kapıyı