- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Ellerine sağlık :))
Sağol canımcım.
Ohh ellerine sağlık Afiyet ile yersiniz inşallah
Yiyeceğimiz kesin zaten
Uyurgezersen yandın valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık :))
Ohh ellerine sağlık Afiyet ile yersiniz inşallah
Kız yeniden ondan ikinci kullanisimMinik Duduklu Tencere fırının ne güzel tertemiz ben her gün siliyom gene bir yerinde birşey kalıyor muhakkak .
Çok şık kullanıyorum ben birde
Maşallah ekliyim
Çok önceden yapılmış belli, merdiven yapmayı unutmuşlardır artıkMerdivenide bir ara eklerler herhalde
Kız yeniden ondan ikinci kullanisim
Aynen ablaSağol canımcım.
Yiyeceğimiz kesin zaten
Uyurgezersen yandın valla
Benim kapıdan çok rögar kapağı dikkatimi çekti Allah korusun çok tahlikeli yerde kapağı çalan olsa ilk çıkan yandı yada eve ilk giren ://
Sevmediklerini o taraftan ugurluyorlardirÇok önceden yapılmış belli, merdiven yapmayı unutmuşlardır artık
Paspas kız oBenim kapıdan çok rögar kapağı dikkatimi çekti Allah korusun çok tahlikeli yerde kapağı çalan olsa ilk çıkan yandı yada eve ilk giren ://
Çıkmak zor olurda benim oyle kapı olsa irfan hoplar inerim her günÇok önceden yapılmış belli, merdiven yapmayı unutmuşlardır artık
Bir sene sonra tekrar resim atKız yeniden ondan ikinci kullanisim
atmadan bir gün önce iyice yağ çözücü ye cif e bularim artıkBir sene sonra tekrar resim at
Evet tam kapının önüne koymuşlarBenim kapıdan çok rögar kapağı dikkatimi çekti Allah korusun çok tahlikeli yerde kapağı çalan olsa ilk çıkan yandı yada eve ilk giren ://
Sevmediklerini o taraftan ugurluyorlardir
Paspas kız o
Bak değilmiş paspasEvet tam kapının önüne koymuşlar
Ben de atlarım da çıkması işÇıkmak zor olurda benim oyle kapı olsa irfan hoplar inerim her gün
Yakinlastirin resmiBak değilmiş paspas
atmadan bir gün önce iyice yağ çözücü ye cif e bularim artık
Merdiven kullanacaksın ozaman mecbur :))Ben de atlarım da çıkması iş
Yada ışığını sondururum belli olmaz içi