- 24 Haziran 2015
- 39.887
- 154.575
- 598
MakarnaKukrim oğlana öğlen ne istiyorsunuz dedim patates kızartması mı makarna mı dedim sence ne demiştir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MakarnaKukrim oğlana öğlen ne istiyorsunuz dedim patates kızartması mı makarna mı dedim sence ne demiştir ?
Yeni şeyler denemek iyidir
Kızartma görünümlü makarna mı dedi yoksaKukrim oğlana öğlen ne istiyorsunuz dedim patates kızartması mı makarna mı dedim sence ne demiştir ?
Makarna
Yok mantı dedi direk aklıma kategori geldiKızartma görünümlü makarna mı dedi yoksa
Ooohbenimkide geldi şimdi okuldan kahvaltı türü istediler hazırladım yiyorlar şimdi
Sen usenmezsin kız hadi ben desek neyseOoohbenimkide geldi şimdi okuldan kahvaltı türü istediler hazırladım yiyorlar şimdi
Bende akşama tontrikonun yaptığından istiyorum usenmezsem yapacamm biraz
Biraz daha anlatsanaAslında mantı denilince kafa karışıyor,bol yoğurtlu gibi anlıyor insan.Üzerine sos anlıyor pulbiberli yağlı naneli,görenlerin ağzının suyu akacak sanıyor,fazla oy alır sanıyor Detaylara girmesem iyiydi evet
Ispanak yapacaktım aslında ama yarın disardayim ıspanağı doğrar gelince hemen pisiririm o yüzden o yarın kalsınSen usenmezsin kız hadi ben desek neyse
Yarın günün vardı dimi ablaVayyyyy bende şimdi hallettim kaynattım soğuyor yarına hazır.
Gördüm canımCanfeb başlığı gördün mü
Yarın günün vardı dimi abla
Ellerine sağlık :))Evet çoğu şeyi hallettim börekte sarıldı mantıda pişti sosu yarına bir salata kaldı bide elmelı kek yapacam oda yarına aertık.
Ohh ellerine sağlık Afiyet ile yersiniz inşallahEvet çoğu şeyi hallettim börekte sarıldı mantıda pişti sosu yarına bir salata kaldı bide elmelı kek yapacam oda yarına aertık.
Çıkış burdan canim
Şimdi çektim, yeni gördüm bu eviÇıkış burdan canim
Merdivenide bir ara eklerler herhaldeŞimdi çektim, yeni gördüm bu evi