- 2 Aralık 2015
- 31.744
- 105.775
- 598
Minik Duduklu Tencere Kazene özelden ne yazdın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkatli bakNeler oluyor sana yine neler oluyor gülüm
G maili mı degistiremedigi mıMinik Duduklu Tencere Kazene özelden ne yazdın?
Tam tarifini eklerken atacağız
Baktım yine rögar kapağıDikkatli bak
Ben deynep e gmail dedim ama kazen özelden yazdım tamam abla saat bildir dediTam tarifini eklerken atacağız
O zaman oda makarna:)Aynen ravioli gibi:) Ama çok iddialı tarifi:)
Ahahh evet bulmuşsun
Foto isteriz gündenEvet çoğu şeyi hallettim börekte sarıldı mantıda pişti sosu yarına bir salata kaldı bide elmelı kek yapacam oda yarına aertık.
İddiaya girelim mi rögar kapağının delikleri olur bir kereBaktım yine rögar kapağı
Merdiven yapmayan adam hiç kapı önüne paspas koyar mı canını düşünse merdiven yapar canını düşünse rögar kapağı koymaz her türlü masraftan kaçan biri bu
Söyle ona -VUSLAT- abla malzemeden çalıyor tıkla kapısını hatta
Mutlaka bakBen dönüşte bakarım paspas mı logar mı
Yok artık gözkulak olmayı bilmeyen var mıdırHer telden çalıyoruz 7.takım gibi.Yemek topiği değil geyik topiği gibi
Şimdi de gözkulak ney diye soran ,bilmeyen olur.
Evin sahibi buradan çıkana ,o kapıdan çıkarsan bir daha giremezsin demek için yapmıştır o kapıyı
Bence de rögar kapağı,paspası niye sersin ki orayaBaktım yine rögar kapağı
Merdiven yapmayan adam hiç kapı önüne paspas koyar mı canını düşünse merdiven yapar canını düşünse rögar kapağı koymaz her türlü masraftan kaçan biri bu
Söyle ona -VUSLAT- abla malzemeden çalıyor tıkla kapısını hatta
Foto isteriz günden
Kapı girişi çünküBence de rögar kapağı,paspası niye sersin ki oraya
Bana yaptım diye yazınca hemen atarızBen deynep e gmail dedim ama kazen özelden yazdım tamam abla saat bildir dedi
Ben bile bu sosteyeligimle bu class la biliyorumYok artık gözkulak olmayı bilmeyen var mıdır
Ben hepsini bilirim ama kullanmam şive yokBen bile bu sosteyeligimle bu class la biliyorum
tamam en iddialı rakibi eledik makarnalar haşlanmış sulara birakilsin
Gerçi tam kapının ağzında da rögar kapağı olmazDikkatli bak
Ben dönüşte bakarım paspas mı logar mı