- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
- 208
Ama bina girişi daire girişi değil kiKapı girişi çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bina girişi daire girişi değil kiKapı girişi çünkü
Bende sivesiz konuşurum ama geliyorum yazarım da konuşurken geliyom derim aliyom yapiyom diyeBen hepsini bilirim ama kullanmam şive yok
Oyumu kaptan logardan yana şeyettiriyom
Bizi bu kadar uğraştırdı oturamamazlik belgesi çıkartılsin tez vakitAma bina girişi daire girişi değil ki
Ama bina girişi daire girişi değil ki
Bizi bu kadar uğraştırdı oturamamazlik belgesi çıkartılsin tez vakit
Müstakil ev orası büyük ihtimal ayakkabılarda merdivende cikiyordur lilicimAma bina girişi daire girişi değil ki
-VUSLAT- foto attgina bin pişman
Binanın alt kati gözüküyor nerdeb analdun müstakil olduğunu ://Müstakil ev orası büyük ihtimal ayakkabılarda merdivende cikiyordur lilicim
Ben bugun yapmiycamBen yapinca sana da yollarim abla
İtiraf geldi nevo bugün yapmayacak mış :))Ben bugun yapmiycam
Müstakil derken kendileri yapmış aile binası hangi mutehaait oraya kapı koyarBinanın alt kati gözüküyor nerdeb analdun müstakil olduğunu ://
Bide bana sor daha 30 sayfa varNevreste abla geçmiş de boğuldun ya
Müstakil derken kendileri yapmış aile binası hangi mutehaait oraya kapı koyar
Yapmış bi kere atamayiz bidaha nezaman gelcek te yapacak ban ban banNe yapalım dışarı mı atalım
Bide bana sor daha 30 sayfa var
Bizim türk insanı balkonu oda yapar odayı bozar teras yapar sonradan yapılmış bence orasi iddiaya girelim mi dedin ya neyine gircezMüstakil derken kendileri yapmış aile binası hangi mutehaait oraya kapı koyar
Sana ceza kaç saattir yoksun ortalarda tarifi niye yapmıyorsun sün yapacaktın ne olduBide bana sor daha 30 sayfa var
Kesin kesinGelin kaygana otutuyordur kesin