- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Evet biz de bazen somaya gidiyoruzOrası küçük yer oradakiler bizim buraya geliyor hastaneye alışverişe bizim burda kiler Akhisar a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet biz de bazen somaya gidiyoruzOrası küçük yer oradakiler bizim buraya geliyor hastaneye alışverişe bizim burda kiler Akhisar a
İstiridye dene etten bile güzelİstiridye mantarı hiç denemedim,kültür mantarıyla yapıyorum bende.
Büyük mantarın içini az bişi yağla fırında biraz pişir çıkar fırından içine rende kaşar kat tekrar pişir hımmmm diyim sana
Yarasın ellerine sağlık.
Abla istiridye mantarı çok güzel bazısı lastik gibi diyor kiyir kıtır çünkü tadı ben hiç dogramiyirum onu elinle ip gibi ayiroyrsun parçalaraİstiridye mantarı hiç denemedim,kültür mantarıyla yapıyorum bende.
Büyük mantarın içini az bişi yağla fırında biraz pişir çıkar fırından içine rende kaşar kat tekrar pişir hımmmm diyim sana
Yarasın ellerine sağlık.
Biliyorum doğum yaptığım zaman Bergama dan gelen coktu çarşıda da öyle Kırkağaç Bergama Soma'da hepEvet biz de bazen somaya gidiyoruz
Abla istiridye mantarı çok güzel bazısı lastik gibi diyor kiyir kıtır çünkü tadı ben hiç dogramiyirum onu elinle ip gibi ayiroyrsun parçalara
İzmir yakın değil ki işte uzak bazen kınık bile burdan gelişmiş geliyor bana üniversite yapacağım diyor başkanBiliyorum doğum yaptığım zaman Bergama dan gelen coktu çarşıda da öyle Kırkağaç Bergama Soma'da hep
Somadakiler İzmir e Akhisar a gidiyor
Bende çok severim oyleBende dün pirinçli ıspanak yaptım eşim içine yogurt doldurdu yedi beni kurtardı dün :))
Biliyorum doğum yaptığım zaman Bergama dan gelen coktu çarşıda da öyle Kırkağaç Bergama Soma'da hep
Somadakiler İzmir e Akhisar a gidiyor
İstiridye dene etten bile güzel
Aynen ravioli gibi:) Ama çok iddialı tarifi:)Tontriko'nun mantı sayılmaz italyan makarnalara benziyor değil mi:)
Ahahh evet bulmuşsunBuldummm ♥
Hakiki Alaşehir ekmeği çok güzel Alaşehir ekmeği diye öyle bir ekmek satıyorlar ikinci gün ekmek eline yapışmaya başlıyor içine ne katiyorlarsaAlaşehirden ekmek alırdık bizde ne güzel kokardı öyle.
İnciri yaprağı filan muhteşemdi .
Hakiki Alaşehir ekmeği çok güzel Alaşehir ekmeği diye öyle bir ekmek satıyorlar ikinci gün ekmek eline yapışmaya başlıyor içine ne katiyorlarsa
Komşum alasehirden getiriyor orjijali harika :))
Evet bayağı büyük oluyor sanırım 10-15 ekmeklik :/ hani somon ekmek gibi hesaplarsakBüyük olan ekmeklerden almıştık.
Dün bir haberde okudum Zonguldak Alaplı da seçimi kazanamayan muhtar yaptırdığı parkı yiktirmisİzmir yakın değil ki işte uzak bazen kınık bile burdan gelişmiş geliyor bana üniversite yapacağım diyor başkan
Ben de gördüm onu canım ya muhtarlar çok çekişmeli oluyorDün bir haberde okudum Zonguldak Alaplı da seçimi kazanamayan muhtar yaptırdığı parkı yiktirmis
AA hayır nasıl yapılıyorKirmizi pabuc istiridye mantarını mangal da denedin mi harika oluyor az bir tuzla :))
Yeni şeyler denemek iyidirHiç denemedim onuda tadınıda bilmem.