• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
İstiridye mantarı hiç denemedim,kültür mantarıyla yapıyorum bende.
Büyük mantarın içini az bişi yağla fırında biraz pişir çıkar fırından içine rende kaşar kat tekrar pişir hımmmm diyim sana

Yarasın ellerine sağlık.
İstiridye dene etten bile güzel

İstiridye mantarı hiç denemedim,kültür mantarıyla yapıyorum bende.
Büyük mantarın içini az bişi yağla fırında biraz pişir çıkar fırından içine rende kaşar kat tekrar pişir hımmmm diyim sana

Yarasın ellerine sağlık.
Abla istiridye mantarı çok güzel bazısı lastik gibi diyor kiyir kıtır çünkü tadı ben hiç dogramiyirum onu elinle ip gibi ayiroyrsun parçalara

Evet biz de bazen somaya gidiyoruz
Biliyorum doğum yaptığım zaman Bergama dan gelen coktu çarşıda da öyle Kırkağaç Bergama Soma'da hep

Somadakiler İzmir e Akhisar a gidiyor (:

Abla istiridye mantarı çok güzel bazısı lastik gibi diyor kiyir kıtır çünkü tadı ben hiç dogramiyirum onu elinle ip gibi ayiroyrsun parçalara

Tadınıda hiç blmem onun,belki alıştık diğer mantara ondan yani.

Biliyorum doğum yaptığım zaman Bergama dan gelen coktu çarşıda da öyle Kırkağaç Bergama Soma'da hep

Somadakiler İzmir e Akhisar a gidiyor :-)
İzmir yakın değil ki işte uzak bazen kınık bile burdan gelişmiş geliyor bana üniversite yapacağım diyor başkan

Somadakiler İzmir e Akhisar a gidiyor :-)

Alaşehirden ekmek alırdık bizde ne güzel kokardı öyle.
İnciri yaprağı filan muhteşemdi .

Alaşehirden ekmek alırdık bizde ne güzel kokardı öyle.
İnciri yaprağı filan muhteşemdi .
Hakiki Alaşehir ekmeği çok güzel Alaşehir ekmeği diye öyle bir ekmek satıyorlar ikinci gün ekmek eline yapışmaya başlıyor içine ne katiyorlarsa :olamaz:

Komşum alasehirden getiriyor orjijali harika :))

Hakiki Alaşehir ekmeği çok güzel Alaşehir ekmeği diye öyle bir ekmek satıyorlar ikinci gün ekmek eline yapışmaya başlıyor içine ne katiyorlarsa :olamaz:

Komşum alasehirden getiriyor orjijali harika :))

Büyük olan ekmeklerden almıştık.

İzmir yakın değil ki işte uzak bazen kınık bile burdan gelişmiş geliyor bana üniversite yapacağım diyor başkan
Dün bir haberde okudum Zonguldak Alaplı da seçimi kazanamayan muhtar yaptırdığı parkı yiktirmis (:

Back