- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.432
- 698
Ben yardım ederim sana :)) yada nevreste ablaya deneme yapıp at sana fikir veriroff bilmiyorum ya beceremiycem galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yardım ederim sana :)) yada nevreste ablaya deneme yapıp at sana fikir veriroff bilmiyorum ya beceremiycem galiba
Menü çok güzelmiş ellerine sağlık afiyet olsun :))Mercimek çorbası,mantarlı tavuk sote,bulgur pilavı, yeşillikli salata ve kuru fasulye de yaptım misafirlerim var olmasa iki yemekten birini yapmazdım sanırım yoğurt turşu
Mercimek çorbası,mantarlı tavuk sote,bulgur pilavı, yeşillikli salata ve kuru fasulye de yaptım misafirlerim var olmasa iki yemekten birini yapmazdım sanırım yoğurt turşu
Gerisi kolay ya mantarlı tavuk sote yi ilk defa bu sene denedik ikisini ayrı ayrı yerdik birleşince muhteşem oldu :))Aaa yalnız şimdilik yaptığım fasulyem pişti gerisini de yapıyorum şu anda
kolay pratik şeyler seçtim ağır da değil sağolasın canımMenü çok güzelmiş ellerine sağlık afiyet olsun :))
Deneme mi hiç sanmam sunum yapmamı bile sabredemezsin evdekiler yemek için akbaba gibi başımda beklerBen yardım ederim sana :)) yada nevreste ablaya deneme yapıp at sana fikir verir
Tabak boş sunacaksin ortamı kur zaten az çok tarifinin tabakta ki duruşu bellidir :))Deneme mi hiç sanmam sunum yapmamı bile sabredemezsin evdekiler yemek için akbaba gibi başımda bekler
Şekil belli de ortada tabak yokTabak boş sunacaksin ortamı kur zaten az çok tarifinin tabakta ki duruşu bellidir :))
Gerisi kolay ya mantarlı tavuk sote yi ilk defa bu sene denedik ikisini ayrı ayrı yerdik birleşince muhteşem oldu :))
Bende alacağım bir adet beyaz tabagim var her tarifte onu kullandımŞekil belli de ortada tabak yok
Evet istiridye ile de güzel olur kültür mantarı ile deÇok güzel olur ikisi.
sağol ablacımGayet güzel menün ellerine sağlık.
Çok güzel oluyor bazen güveçte de yapıyorum kaşar peynirli filanGerisi kolay ya mantarlı tavuk sote yi ilk defa bu sene denedik ikisini ayrı ayrı yerdik birleşince muhteşem oldu :))
Buralarda da alacak düzgün yer yokBende alacağım bir adet beyaz tabagim var her tarifte onu kullandım
Orası küçük yer oradakiler bizim buraya geliyor hastaneye alışverişe bizim burda kiler Akhisar aBuralarda da alacak düzgün yer yok
Evet istiridye ile de güzel olur kültür mantarı ile de
sağol ablacım
Çok güzel oluyor bazen güveçte de yapıyorum kaşar peynirli filan