- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.432
- 698
hava çetin
Tabisi üşümesin makarnalar sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hava çetin
Tabisi üşümesin makarnalar sonra
oğlanların yastık kılıfını mamalarda kullanCikss olmayacak bu sefer de oglanlarin yastik kilifi olacak
Sanırım enginar dolması olacak daha girismedim :))Akşama ne yemek var hanımlar
Ayyy dibindeki et tuzlu tuzlu hafif yaprak ekşisi lezzet lu olur sanki yazarken cenemin altına kova cekecektim nerdeyseTencere dibi eti kim yiyecek
İyiyim şükür sen nasılsın iilestin mı ??Minik Duduklu Tencere nasılsın canım ❤
Iyiyim bugün cook sükür yataktan cıkabildim :))İyiyim şükür sen nasılsın iilestin mı ??
Off nasıl güzel de miAyyy dibindeki et tuzlu tuzlu hafif yaprak ekşisi lezzet lu olur sanki yazarken cenemin altına kova cekecektim nerdeyse
Bizim en iyi cistak imiz rahatça wc keyfi eşim bana öyle diyorOoo tüh bu gün cıstak yapmaya gidemem artık
Hiç denemedim ama o anı yaşattım kendime yazarkenOff nasıl güzel de mi
Ben de düz düşünüyorumBen düz renk olanları seciyorum kibar olanları güzel duruyor düz renk olunca :))
Bende dün pirinçli ıspanak yaptım eşim içine yogurt doldurdu yedi beni kurtardı dün :))Benim canım da yayla çorbası istedi birde ıspanak almıştım onu pisireyim olmaz mı HanimKelesimiGetir abla
Her renk olurBen de düz düşünüyorum
hava çetin
oğlanların yastık kılıfını mamalarda kullan
Sanırım enginar dolması olacak daha girismedim :))
Benim canım da yayla çorbası istedi birde ıspanak almıştım onu pisireyim olmaz mı HanimKelesimiGetir abla
karı koca komiğiz diyorsunBizim en iyi cistak imiz rahatça wc keyfi eşim bana öyle diyor
Akacagim bugün gecelere diyorum noldu mutfağa su almaya mı gideceksin diyor
off bilmiyorum ya beceremiycem galibaHer renk olur
Eşim benden komik ben çok gülüyorum onakarı koca komiğiz diyorsun
Mercimek çorbası,mantarlı tavuk sote,bulgur pilavı, yeşillikli salata ve kuru fasulye de yaptım misafirlerim var olmasa iki yemekten birini yapmazdım sanırım yoğurt turşuAkşama ne yemek var hanımlar
Ne fenasın yaEşim benden komik ben çok gülüyorum ona
Zaten espri yapip gukdurmese kahrı çekilmez