- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Merhaba canım nasılsın:)İçime sinen bir tarif bulamadım kuzum
Aaa solemezsin saniyordumRamazan sofraları canım)
Haklisin kolay ama zor bi kategoriydi bencede..İçime sinen bir tarif bulamadım kuzum
Geleneksel canım her yıl yapıyoruz :)Herkes bilir:)Aaa solemezsin saniyordumzor bi kategoriymis
Haberim yok benim neyse birden 3 e katlaniyo tariflerGeleneksel canım her yıl yapıyoruz :)Herkes bilir:)
İyiyim ablacım iş güçMerhaba canım nasılsın:)
Aynen canım öyle olacak:)Haberim yok benim neyse birden 3 e katlaniyo tarifler
Çok güzel şeyler yapıldı yine bayıldım hepsineHaklisin kolay ama zor bi kategoriydi bencede..
Allah kolaylık versin canım niye o kadar uzunİyiyim ablacım iş güç
Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum çocuklarla geçiyor günler
Sen nasılsın ❤
Sagol canisiÇok güzel şeyler yapıldı yine bayıldım hepsine
Şans senden yana oldu emeğinin karşılığını aldın tebrik ederim tontrim
KopyalanıyorNevo ben niye nick leri kopyalayamiyorum acaba?
Saolasın ablacım benim sınıfım tam gün o şekilde oluyor. 18.45te bitiyor tüm öğrenciler gidene kadar sınıftan ayrılmıyoruz 7de de çıkıyorum işteAllah kolaylık versin canım niye o kadar uzun
İyiyim çok şükür canım
Allah kolaylık versin canım işin bayağı zorSaolasın ablacım benim sınıfım tam gün o şekilde oluyor. 18.45te bitiyor tüm öğrenciler gidene kadar sınıftan ayrılmıyoruz 7de de çıkıyorum iştenöbet zamanları da yarım saat daha geç çıkıyoruz. Özelde böyle oluyor malesef yorucu ve uzun
Bende özledim süsü püsüSagol canisigozum senin suslu tarifleri aramiyor degil dogrusu❤
Amin ablacım tempoya alışınca zor gelmiyor, başım ağrıyor ama eve gidince doğrusuAllah kolaylık versin canım işin bayağı zorO zaman çalışan annelerin çocukları geliyor:)
Offf işiniz bayağı zor Allah kolaylık versin canımAmin ablacım tempoya alışınca zor gelmiyor, başım ağrıyor ama eve gidince doğrusu
Evet çoğu çalışan annelerin çocukları o yüzden geç çıkıyorlar
Bebekler de var altı bezli, biberonlu 1,5 yaş
Saolasın ablacım aminnnOfff işiniz bayağı zor Allah kolaylık versin canım