- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım nasılsın:)İçime sinen bir tarif bulamadım kuzum![]()
Aaa solemezsin saniyordumRamazan sofraları canım)
Haklisin kolay ama zor bi kategoriydi bencede..İçime sinen bir tarif bulamadım kuzum![]()
Geleneksel canım her yıl yapıyoruz :)Herkes bilir:)Aaa solemezsin saniyordumzor bi kategoriymis
![]()
Haberim yok benim neyse birden 3 e katlaniyo tariflerGeleneksel canım her yıl yapıyoruz :)Herkes bilir:)
İyiyim ablacım iş güçMerhaba canım nasılsın:)
Aynen canım öyle olacak:)Haberim yok benim neyse birden 3 e katlaniyo tarifler
Çok güzel şeyler yapıldı yine bayıldım hepsineHaklisin kolay ama zor bi kategoriydi bencede..
Allah kolaylık versin canım niye o kadar uzunİyiyim ablacım iş güç
Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum çocuklarla geçiyor günler
Sen nasılsın ❤
Sagol canisiÇok güzel şeyler yapıldı yine bayıldım hepsine
Şans senden yana oldu emeğinin karşılığını aldın tebrik ederim tontrim![]()
KopyalanıyorNevo ben niye nick leri kopyalayamiyorum acaba?
Saolasın ablacım benim sınıfım tam gün o şekilde oluyor. 18.45te bitiyor tüm öğrenciler gidene kadar sınıftan ayrılmıyoruz 7de de çıkıyorum işteAllah kolaylık versin canım niye o kadar uzun
İyiyim çok şükür canım![]()
Allah kolaylık versin canım işin bayağı zorSaolasın ablacım benim sınıfım tam gün o şekilde oluyor. 18.45te bitiyor tüm öğrenciler gidene kadar sınıftan ayrılmıyoruz 7de de çıkıyorum iştenöbet zamanları da yarım saat daha geç çıkıyoruz. Özelde böyle oluyor malesef yorucu ve uzun
![]()
Bende özledim süsü püsüSagol canisigozum senin suslu tarifleri aramiyor degil dogrusu❤
Amin ablacım tempoya alışınca zor gelmiyor, başım ağrıyor ama eve gidince doğrusuAllah kolaylık versin canım işin bayağı zorO zaman çalışan annelerin çocukları geliyor:)
Offf işiniz bayağı zor Allah kolaylık versin canımAmin ablacım tempoya alışınca zor gelmiyor, başım ağrıyor ama eve gidince doğrusu
Evet çoğu çalışan annelerin çocukları o yüzden geç çıkıyorlar
Bebekler de var altı bezli, biberonlu 1,5 yaş![]()
Saolasın ablacım aminnnOfff işiniz bayağı zor Allah kolaylık versin canım![]()