- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Tontriko bu sefer turnayı gözünden vurdun bak. Oyumu sana verdim, şansın açıldı. Şimdiden tebrik ederimHaha dogustan yorgunuz desene bende oyle canim kor topal yuvarlaniyoz sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tontriko bu sefer turnayı gözünden vurdun bak. Oyumu sana verdim, şansın açıldı. Şimdiden tebrik ederimHaha dogustan yorgunuz desene bende oyle canim kor topal yuvarlaniyoz sukur
Hayırlı gecelerHerkese iyi geceler
Allah iyilik versin canımİyiyim canım sağol
İyi geceler :))Herkese iyi geceler
Aaahh sagol kuzuu bu bakirlar ugurlu 1 kez kullandim proluk verildi 2. Kez 1. Oluyorum.. taaaanrii 3. Den korusun siziTontriko bu sefer turnayı gözünden vurdun bak. Oyumu sana verdim, şansın açıldı. Şimdiden tebrik ederim
İyi geceler canımHerkese iyi geceler
3.yü bekliyoruz inşaallahAaahh sagol kuzuu bu bakirlar ugurlu 1 kez kullandim proluk verildi 2. Kez 1. Oluyorum.. taaaanrii 3. Den korusun sizi
AmiiiinAaahh sagol kuzuu bu bakirlar ugurlu 1 kez kullandim proluk verildi 2. Kez 1. Oluyorum.. taaaanrii 3. Den korusun sizi
Artik zirveye ciktigina gore bi daha bilmem katilirmiyim:))3.yü bekliyoruz inşaallah
Olur mu öyle şey daha 2 hakkın daha var:)Artik zirveye ciktigina gore bi daha bilmem katilirmiyim:))
Valla nevos hic tahmin etmediklerim oy vermisler demekki guzel olmus. Bi daha bunu yakalayamayabilirimOlur mu öyle şey daha 2 hakkın daha var:)
Yakalarsın tabi canım senin tariflerin ve sunumların hep güzel birde şan yanında olacak:)Valla nevos hic tahmin etmediklerim oy vermisler demekki guzel olmus. Bi daha bunu yakalayamayabilirim
Sagol boncuum kismet diyelim:)) yarisma bitince etiket olayinda yardimci olur musun?Yakalarsın tabi canım senin tariflerin ve sunumların hep güzel birde şan yanında olacak:)
Yarışmanın bitmesine 1 saat varSagol boncuum kismet diyelim:)) yarisma bitince etiket olayinda yardimci olur musun?
Evet o kadarcik vardir :)) burda olursan atarsin yoksa yarinda olur:)Yarışmanın bitmesine 1 saat var
Olurum canım:)
Tamam canım:)Evet o kadarcik vardir :)) burda olursan atarsin yoksa yarinda olur:)
Yeni kategori ne olacakTamam canım:)
Ramazan sofraları canım)Yeni kategori ne olacak