- 8 Haziran 2013
- 57.481
- 152.608
- 898
Tontriko bu sefer turnayı gözünden vurdun bak. Oyumu sana verdim, şansın açıldı. Şimdiden tebrik ederimHaha dogustan yorgunuz desenebende oyle canim kor topal yuvarlaniyoz sukur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tontriko bu sefer turnayı gözünden vurdun bak. Oyumu sana verdim, şansın açıldı. Şimdiden tebrik ederimHaha dogustan yorgunuz desenebende oyle canim kor topal yuvarlaniyoz sukur
![]()
Hayırlı gecelerHerkese iyi geceler![]()
Allah iyilik versin canımİyiyim canım sağol![]()
İyi geceler :))Herkese iyi geceler![]()
Aaahh sagol kuzuuTontriko bu sefer turnayı gözünden vurdun bak. Oyumu sana verdim, şansın açıldı. Şimdiden tebrik ederim![]()
İyi geceler canımHerkese iyi geceler![]()
3.yü bekliyoruz inşaallahAaahh sagol kuzuubu bakirlar ugurlu
1 kez kullandim proluk verildi 2. Kez 1. Oluyorum.. taaaanrii 3. Den korusun sizi
![]()
Aaahh sagol kuzuubu bakirlar ugurlu
1 kez kullandim proluk verildi 2. Kez 1. Oluyorum.. taaaanrii 3. Den korusun sizi
![]()
Artik zirveye ciktigina gore bi daha bilmem katilirmiyim:))3.yü bekliyoruz inşaallah![]()
Olur mu öyle şey daha 2 hakkın daha var:)Artik zirveye ciktigina gore bi daha bilmem katilirmiyim:))
Valla nevos hic tahmin etmediklerim oy vermisler demekki guzel olmus. Bi daha bunu yakalayamayabilirimOlur mu öyle şey daha 2 hakkın daha var:)
Yakalarsın tabi canım senin tariflerin ve sunumların hep güzel birde şan yanında olacak:)Valla nevos hic tahmin etmediklerim oy vermisler demekki guzel olmus. Bi daha bunu yakalayamayabilirim
Sagol boncuum kismet diyelim:)) yarisma bitince etiket olayinda yardimci olur musun?Yakalarsın tabi canım senin tariflerin ve sunumların hep güzel birde şan yanında olacak:)
Yarışmanın bitmesine 1 saat varSagol boncuum kismet diyelim:)) yarisma bitince etiket olayinda yardimci olur musun?
Evet o kadarcik vardir :)) burda olursan atarsin yoksa yarinda olur:)Yarışmanın bitmesine 1 saat var
Olurum canım:)
Tamam canım:)Evet o kadarcik vardir :)) burda olursan atarsin yoksa yarinda olur:)
Yeni kategori ne olacakTamam canım:)
Ramazan sofraları canım)Yeni kategori ne olacak![]()