- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Amiin canım saolasinAy negüzel bende gitmiştim Rabbim sevabını bol versin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin canım saolasinAy negüzel bende gitmiştim Rabbim sevabını bol versin..
Neden katilirsin ya nolacak6sında acılır o zaman ben bu sefer uzaktan izlicem :)))
Evdekilerin misafirlige gittiği bi gün menu cikarirsin ☺6sında acılır o zaman ben bu sefer uzaktan izlicem :)))
3 cesit yapıp sunum yapmam zor olabilir canım :)Neden katilirsin ya nolacak
Yaa işte o iş olmuyo canım babam ramazan boyu evde olmuyorEvdekilerin misafirlige gittiği bi gün menu cikarirsin ☺
Olur olur ben yardım ederim sana uzaktan ☺3 cesit yapıp sunum yapmam zor olabilir canım :)
Tamam canım tesekkür ederim ❤Olur olur ben yardım ederim sana uzaktan ☺
Benimde eşim evde olmuyo iftarda olmadı kendime bi ziyafet hazirlarim bi gün çekim yapmak kolay olur ☺☺Yaa işte o iş olmuyo canım babam ramazan boyu evde olmuyor
Bakalım anneme söylerim olmazsa :))
Bir gün ben hazırlayacam iftarı sen dokunma anne dersin olmaz mı3 cesit yapıp sunum yapmam zor olabilir canım :)
Çorba yemek tatlı kesin de ara sıcak yada salata gibi birşey olur mu acabaRamazan sofraları geliyo galiba :) bu sefer 4 tarif olmasın ama nolur ya çok zor..
3 mü 4 çeşitti geçen sene.. anamız ağladı :)3 cesit yapıp sunum yapmam zor olabilir canım :)
Geçen sene vardı.. kesin bu sene iyice artar 5 olur..Çorba yemek tatlı kesin de ara sıcak yada salata gibi birşey olur mu acaba
5 mi bilemedimGeçen sene vardı.. kesin bu sene iyice artar 5 olur..
İftarı hazırlaması kolayda canım sunum işi sıkıntı :))Bir gün ben hazırlayacam iftarı sen dokunma anne dersin olmaz mı
Gördüm canım az önce baktım ben hiç yokum o zaman hayatımda 4 ceşit yemek bile yapmadım3 mü 4 çeşitti geçen sene.. anamız ağladı :)
Ne yapayım canım buralardayım sen nasılsınNapiyoniz kizceler.
Selam hosgeldin ❤Selam gençler
Geleyim hemen canım :)))Salona giriştim biri Allah için gelsin yardıma loooooo