Bir süre bekleyenler olur sonra dökülürler:)aynen ona göre gardimi alacam
TamamdirAynen ikisi birden oluyor:)Sofra şart:)Masa olur,yer sofrası olur hiç sorun değil:)
Bnde merakla beklicemaynen ona göre gardimi alacam
simdi ilkkez bu kategoriye katilcak olanlarin hepsi benim gibi dusuncek beklemede kalcaklarBir süre bekleyenler olur sonra dökülürler:)
Bnde merakla beklicem
Nevommm canımm hayırlı akşamlar anca bulaşık yıkadım balık balkonda kızarttım ama yinede mutfağı bir kırklatıyor
Aynen bende balıktan sonra çok tedirgin oluyorum.Ellerine sağlık afiyet bal şeker olsunNevommm canımm hayırlı akşamlar anca bulaşık yıkadım balık balkonda kızarttım ama yinede mutfağı bir kırklatıyor
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
Bu yıl yeni çok bakalım:)simdi ilkkez bu kategoriye katilcak olanlarin hepsi benim gibi dusuncek beklemede kalcaklar
eski yarismayi bulamadimBu yıl yeni çok bakalım:)
Allah ayırmasın canımBırakacak kimsemiz Yok ki canım hiç ayrı kalmadık durur muydu olsa onu da bilmiyorum☺ Gidin mutlaka hava da güzel olsun ama ☺
msjima cvp vermedin küstum sanaAllah ayırmasın canımİnşallah öyle olacak bakalım :))
Yok göstermiyordu biz yazdık yaz an be an onu gorurdu :))Kullanicisiz girince gostermiyoki
Az önce link verdim.Tekrar vereyimeski yarismayi bulamadim
gormedim abla teskurAz önce link verdim.Tekrar vereyim
Popüler Konu - 2018 Ramazan İftar Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Fırın Sütlaç-Havuç tarator- Öncü Salça Sponsorluğunda...www.kadinlarkulubu.com
Yoo niye korkiyimki sen beni kaale almiyosun bile