- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.985
- 43
Kim demiş kaile almıyorYoo niye korkiyimki sen beni kaale almiyosun bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim demiş kaile almıyorYoo niye korkiyimki sen beni kaale almiyosun bile
Nasılsın canım neler yapıyorsun:)
Tarif bildircezmi dedim cevap vermedinKim demiş kaile almıyor
Şükür abla çocukları yaptıracağım birazdan öyle dolanıyorum sen nasılsın :))Nasılsın canım neler yapıyorsun:)
Görmedim canımAma o belli değil Pazartesi kuralları net söyleyeceğiz:)Tarif bildircezmi dedim cevap vermedin
Kolay gelsin canım iyiyim çok şükürŞükür abla çocukları yaptıracağım birazdan öyle dolanıyorum sen nasılsın :))
Nasıl olacak nevooooo ramazan mebusunuj yabansmcisiyisTarif bildircezmi dedim cevap vermedin
Bugün pazartesi değilmiGörmedim canımAma o belli değil Pazartesi kuralları net söyleyeceğiz:)
Bugün pazartesi değilmi
Takılıyorum bu arada temizliğe başladım kursa da gidiyorum sabah ondan çok gelemedimGörmedim canımAma o belli değil Pazartesi kuralları net söyleyeceğiz:)
Iyi ki lazanya yi elimde acmamisim içim giderdi şimdi
Ahahahaha bende keşke başka makarnaya dokseydim kıymayı diyorumIyi ki lazanya yi elimde acmamisim içim giderdi şimdi
Kolay gelsin canım Ramazan öncesi iyi yapmışsın:)Takılıyorum bu arada temizliğe başladım kursa da gidiyorum sabah ondan çok gelemedim
Sağlık olsun artık önümüzdeki maç i bekliyoruz ☺Ahahahaha bende keşke başka makarnaya dokseydim kıymayı diyorum
Bugün Ramazan'ın ilk günü benim mi haberim yokBugün pazartesi değilmi
Hiç misafir almadınız mı Ramazan'da:)Nasıl olacak nevooooo ramazan mebusunuj yabansmcisiyis
Saol canimKolay gelsin canım Ramazan öncesi iyi yapmışsın:)
Hepimizin farklı koşturmaları var:)
Yarışma tarif bildirimi ayin 1nde olmayacak yani hep öyleydi yaBugün Ramazan'ın ilk günü benim mi haberim yok
Aldım 40 li gelinken 15 kişi agirkadim 2 de çocukHiç misafir almadınız mı Ramazan'da:)