- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Neyse tarif yetisirsek katiliriz nasi olsa hergun 3 cesit yapiyoruzEvet canım geçen yıl 3 tarifti:)
Çorba+ Tatlı ve Ana Yemek
Yani o yuzden zor olcak secmek, ama eskilere baktim hic ayni tarif yokpeki diyelim ben corba olarak mercimek yaptim baskasida onu yapti ana yemekler farkli bu sayilirmi yoksa farklimi yapmak sart
Canım onu sonra konuşalım daha 1 haftamız var:)peki diyelim ben corba olarak mercimek yaptim baskasida onu yapti ana yemekler farkli bu sayilirmi yoksa farklimi yapmak sart
Buralardayım canım ❤ sizler iyisiniz inşallah
ben daha bakamadim bi bakayim nasil oluyomusYani o yuzden zor olcak secmek, ama eskilere baktim hic ayni tarif yok
Masa düzeni hepsinde var canımGeneli masa deilde kolaj olarak yapmis, yemekler daha belli olmus bndemi oyle yapsam kabulmu
Masa duzeni yazilmis alta ama
Bi hafta sonrami tarif ayirtioruzCanım onu sonra konuşalım daha 1 haftamız var:)
Bir sürü çorba var önce yapanları takip edip öyle yapabiliriz.Bana sorulmazsa aynı gün yapılanlarda pişti olursa yapacak bir şey yok:)
İyidir canım çok şükür hiç uğramıyorsunBuralardayım canım ❤ sizler iyisiniz inşallah
Ayırtılacak mı onu haber veririm canım:)Bi hafta sonrami tarif ayirtioruz
Uğruyorum aradaa mesela oyumu kullandımmİyidir canım çok şükür hiç uğramıyorsun
tamam bende zaten oyle birkac tarif yapildiktan sora karar vericemCanım onu sonra konuşalım daha 1 haftamız var:)
Bir sürü çorba var önce yapanları takip edip öyle yapabiliriz.Bana sorulmazsa aynı gün yapılanlarda pişti olursa yapacak bir şey yok:)
Evet simdi farkettim, hem kolaj hem masa sunumu alt alta olmusMasa düzeni hepsinde var canım
Yani son yıla bak geçmişe değil biz kendimizi her yıl yeniledik ve üstüne koyduk.2018 kategorisine bak bu yıl dahada iyi olmalı:)
Bir selam ver seni görelimUğruyorum aradaa mesela oyumu kullandımm
İlk kurbanları görelim diyorsuntamam bende zaten oyle birkac tarif yapildiktan sora karar vericem
Aynen ikisi birden oluyor:)Sofra şart:)Masa olur,yer sofrası olur hiç sorun değil:)Evet simdi farkettim, hem kolaj hem masa sunumu alt alta olmus
aynen ona göre gardimi alacamİlk kurbanları görelim diyorsun