- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
gecen baklavada yarida uyandi bi yandan kucagma alip biraz oyaliyip birakyodum bi yandan hamur acmaya devam ediyodum maf olmusdumsimdi 3 yemekle zor olur gbi. yine bi düsünürum duruma gore
Hmm bu sefer hizli olmam lazim yarin gunduz olmasin lutfen, girememYeni kategori yarın yada carsamba acılır zaten ne olacagı belli :)))
Aynen canim vazgectim. Sessiz sedasiz bu kategorinin bitmesini bekliorumevett sessiz baya
sen katilmadin dimi vazgecmisdin en son
Ben de çok istiyorum ,bu yaz belki nasip olur :))Yok,çocukla hiç bir yere gidilmez zaten :))Bir defa da bırakıp gidin :)Adalar güzel değişik ortam ama çocuksuz gitmek lazım biz Heybeliada’ya gittik gezilecek güzel yerleri vardı ama oğlan durmadı.akşamında fırtına çıktı. Bir gece kaldık ama fırtına çıkınca acaba seferler iptal olur mu mahsur kalır mıyız burada diye felaket senaryoları kafamda uyuyamadım aksiliklerle doluyduYoksa bisiklet kiralayıp gezilecek yerleri var ormanı yokuşları filan huzurlu yerler ☺
Sağol canım benimÇok dışarı cikmak gerekiyorsa zor olur. Allah kolaylık versin canım ♥
ooo okadar merakliki hanfendi☺ Hayırlısı canım bebiş iyi olsun da ☺ merak etmiştir annem ne yapıyor diye
Ramazan sofrasi derken kategori bumu yani anlamadmBende ilk defa göreceğim canım daha önce burda değildim eski sayfalarada bakacağım daha bakamadım :)
Yeni yerini çok bilmiyorum sadece iş yerini biliyorum:)belki yakinizdir:)
Bırakacak kimsemiz Yok ki canım hiç ayrı kalmadık durur muydu olsa onu da bilmiyorumBen de çok istiyorum ,bu yaz belki nasip olur :))Yok,çocukla hiç bir yere gidilmez zaten :))Bir defa da bırakıp gidin :)
Evet canım Ramazan sofralarıRamazan sofrasi derken kategori bumu yani anlamadm
ramazan sofrasinami katilcanAynen canim vazgectim. Sessiz sedasiz bu kategorinin bitmesini bekliorum
anladim abla:))Yeni yerini çok bilmiyorum sadece iş yerini biliyorum:)
Tarif bildirmek zorundamiyiz pekiEvet canım Ramazan sofralarıBizim geleneksel her yıl yaparız:)Geçmiş yıllara bakabilirsin:)
2018 Ramazan İftar Sofraları
İftar Sofraları
Ramazan Menüleri
Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı
zormus zormusBi bakim hele eskilere, zormu
Evet canım geçen yıl 3 tarifti:)Tarif bildirmek zorundamiyiz peki
peki diyelim ben corba olarak mercimek yaptim baskasida onu yapti ana yemekler farkli bu sayilirmi yoksa farklimi yapmak sartEvet canım geçen yıl 3 tarifti:)
Çorba+ Tatlı ve Ana Yemek