Çok iyi yapmışsınız canım .Hava bayağı sıcak oldu 2 gün içinde kış ayından yaz ayına geçtik:)Yok canım ,piknik yapmadık :)Çarşıya gidip geldik. Çok iyi geldiİyice sıcaklar bastırmadan gezelim diyoruz :))
Aynen canım :)Bu halı idare ediyor da,daha sıcak olduğunda çok kötü oluyorum benÇok iyi yapmışsınız canım .Hava bayağı sıcak oldu 2 gün içinde kış ayından yaz ayına geçtik:)
selam cnm hosgeldinSelamlar
Hoşbuldum canımselam cnm hosgeldin
avrupa yakasindayiz abin istanbuldaydi dimi:)Aynen gezmek için çok güzel:)Hangi taraftasınız:)
2 sene önce gitmisdim büyük adaya gercekten cok güzel farkli bir ortam bu bayramda kısmetse gidicezAdaları çok merak ediyorum ben. İnşallah nasip olur
Ben de çok hayranım ,anca tv'den gördüm,canlisi kesin harikadır2 sene önce gitmisdim büyük adaya gercekten cok güzel farkli bir ortam bu bayramda kısmetse gidicez
uyurken filan yaparsın belki canım ben öyle yapıyordumben bu sene tutamiycam bebisden dolayi yapmak zor gelir hani yapim asamalari falan ugrastrici benim kızda hic durmuyo aksama kadar kucakta yapisik ikizler gibi gezdigimiz icin
vapurla 2 saat suruyo gitmek o biraz yoruyo insani ordada bisiklete bin gez flan tamamen mes düsüyosunBen de çok hayranım ,anca tv'den gördüm,canlisi kesin harikadır
Aynen bende dayanamıyorum en iyisi evde oturmak:)Aynen canım :)Bu halı idare ediyor da,daha sıcak olduğunda çok kötü oluyorum ben
Evet canım İstanbul'da:)avrupa yakasindayiz abin istanbuldaydi dimi:)
gecen baklavada yarida uyandi bi yandan kucagma alip biraz oyaliyip birakyodum bi yandan hamur acmaya devam ediyodum maf olmusdumuyurken filan yaparsın belki canım ben öyle yapıyordum ☺
neresindeEvet canım İstanbul'da:)
Avrupa yakasında canımneresinde
Hava coşana kadar gezelim,sonrasi ev hapsiAynen bende dayanamıyorum en iyisi evde oturmak:)
Ramazan'da benim için biraz zor olacak:)Hava coşana kadar gezelim,sonrasi ev hapsi
Adalar güzel değişik ortam ama çocuksuz gitmek lazım biz Heybeliada’ya gittik gezilecek güzel yerleri vardı ama oğlan durmadı.akşamında fırtına çıktı. Bir gece kaldık ama fırtına çıkınca acaba seferler iptal olur mu mahsur kalır mıyız burada diye felaket senaryoları kafamda uyuyamadım aksiliklerle doluyduAdaları çok merak ediyorum ben. İnşallah nasip olur
Ne bilim az sayfalarla karsilasincaAslında makarnalarda cok konusuldu ama sonlara dogru sakinleşti
Tatlılarda 20 bin mesaj vardı burda 28 bine yakın :)))
Çok dışarı cikmak gerekiyorsa zor olur. Allah kolaylık versin canımRamazan'da benim için biraz zor olacak:)
belki yakinizdir:)Avrupa yakasında canım