- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
İstanbul güzel ama zor bir şehir:)evet 16 senedir burdayiz ben 8 yasindaydim tasindik buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul güzel ama zor bir şehir:)evet 16 senedir burdayiz ben 8 yasindaydim tasindik buraya
Eklenir canım ama tarif vermek zorunda değildiniz:)Ramazan sofralarında çorba ,ana yemek, tatlı oluyor ama geçen yıl ara sıcak-soğuk eklemiştik bu yıl nasıl olur bilmiyorm ama ilk 3 sabit kalır diye düşünüyorum :)
Hoşgeldin canım nasılsınSelamlar
Tabi ki sabah kalktığın andan itibaren:)
Hoşbuldum güzellik İyiyim ,sen nasılsın ?Hoşgeldin canım nasılsın
guzelmiss ama katilamayabilirim bu deli kizla aksam yemegi zor yapiyoken bunlarin hepsinin yapim asamasini çekmek sunmak zor olurCanım Ramazan sofraları olacak
Bu yıl nasıl henüz görüşmedim ama geçen yıl 1 çorba-1 ana yemek-1 tatlı yapıyrduk ve sofra kuruyorduk .Başka ne istersek ekleyebiliriz:)
Tarif bildircezmi sana peki ☺Eklenir canım ama tarif vermek zorunda değildiniz:)
baya zahmetli deseneRamazan sofralarında çorba ,ana yemek, tatlı oluyor ama geçen yıl ara sıcak-soğuk eklemiştik bu yıl nasıl olur bilmiyorm ama ilk 3 sabit kalır diye düşünüyorum :)
Anladım ablacım çok güzel sofralar geleceği kesinEklenir canım ama tarif vermek zorunda değildiniz:)
Piknik mi yaptınız:)Evet harikaydı
İnşaallah canım benim:)Anladım ablacım çok güzel sofralar geleceği kesin
Oruçlu iken zor gelebilir misafir telaşesi filan ama mazeretli zamanlarımızda da yapılabilir oruçlu değilken misafir ağırlamak daha kolay olur.baya zahmetli desene
İyiyim canım çok şükürHoşbuldum güzellik İyiyim ,sen nasılsın ?
cok guzel gezilip görülcek yerleri var sadece trafigi ve kalabaligı çekilmiyoİstanbul güzel ama zor bir şehir:)
Aynen gezmek için çok güzel:)Hangi taraftasınız:)cok guzel gezilip görülcek yerleri var sadece trafigi ve kalabaligı çekilmiyo
Yok canım ,piknik yapmadık :)Çarşıya gidip geldik. Çok iyi geldi İyice sıcaklar bastırmadan gezelim diyoruz :))Piknik mi yaptınız:)
Bizde bugün parkta piknik yaptık ama sadece piknik değil arkadaşları çalıştırdım anneler günü etkinliğini hazırladık birlikte :)Hem iş yaptırdım hem piknik
Adaları çok merak ediyorum ben. İnşallah nasip olurcok guzel gezilip görülcek yerleri var sadece trafigi ve kalabaligı çekilmiyo
ben bu sene tutamiycam bebisden dolayi yapmak zor gelir hani yapim asamalari falan ugrastrici benim kızda hic durmuyo aksama kadar kucakta yapisik ikizler gibi gezdigimiz icinOruçlu iken zor gelebilir misafir telaşesi filan ama mazeretli zamanlarımızda da yapılabilir oruçlu değilken misafir ağırlamak daha kolay olur. ☺