Aynen canım o yüzden seviyorum burayı:) Deniz olmayan bir yerde yaşayamam ben herhaldeNe güzel Deniz var sizin orda :))
O kadar erken mi kız, ben şaka yapmıştımÇarşamba günü gitmeyi düşünüyoruzhasemamla tüm dikkatleri toplarim artık üstüme
Geçen eşim balığa gittiğinde yem toplamak için gitmiş harikaydı şu diyor hatta cuma günü gidelim dedi de çocuklar hasta boşver dedim bu sefer kesin niyeti varO kadar erken mi kız, ben şaka yapmıştımDaha deniz ısınmadı donarsın Ben kadınlar plajında giriyorum rahat rahat
Kız hasta olur çocuklar sokma denizeGeçen eşim balığa gittiğinde yem toplamak için gitmiş harikaydı şu diyor hatta cuma günü gidelim dedi de çocuklar hasta boşver dedim bu sefer kesin niyeti var
Bir ay önce girdiler beline kadarKız hasta olur çocuklar sokma denize
1 ay önce burası buz gibiydiBir ay önce girdiler beline kadareşimin musaadesiyle şükür bişey olmadı
Martin son haftasiydi hatta dalip yuzenker vardı1 ay önce burası buz gibiydi
O kolay o zaman benim komple değişecekBenim taşlarda vs problem yok da duşakabin mika yapılmış ve 10 sejelik bazen üstümüze düşüyormecbur yapılacak
Ben de geldim nolduBen geldim kimse yokmu
Aleyküm selam canım birinci oldun kuzumSelam kizlar nolmus burdaaaa
Sonuclar bittimide daha oylama devam ediyor sanki?Aleyküm selam canım birinci oldun kuzum
İşte zorun zoru varO kolay o zaman benim komple değişecek
Oylama devam ediyor öylesine yaptığın halij öndeSonuclar bittimide daha oylama devam ediyor sanki?
Sasirdim hakket:)) neyse her an degisebilir daha:))Oylama devam ediyor öylesine yaptığın halij önde
Yok yok değişmez bacım dışardan yazdık sana görmedin miSasirdim hakket:)) neyse her an degisebilir daha:))
Ben banliydim kuzu esimden girince oluyodu ama ben banlaninca giremiyorum gormedimYok yok değişmez bacım dışardan yazdık sana görmedin mi
Sonradan atağa gectinn hayırlı olsun şimdiden :))Ben banliydim kuzu esimden girince oluyodu ama ben banlaninca giremiyorum gormedim
Takip edemedimki canimSonradan atağa gectinn hayırlı olsun şimdiden :))
Hayırlı olsun çok çınlattık kulaklarını halujuda alıp götürseydin giderkenBen banliydim kuzu esimden girince oluyodu ama ben banlaninca giremiyorum gormedim