Ne güzel Deniz var sizin orda :))Tam deniz havası
Çarşamba günü gitmeyi düşünüyoruzTam deniz havası
Buralardayım canım da gideceğim birazdan :)Kimse yok mu
Nasılsın denk gelemiyoruz bayağıdırBuralardayım canım da gideceğim birazdan :)
Nasılsın canım
Iyiyim canım sen nasılsın bu ara cook gelemiyorum buraya evde olmayınca zor oluyor takip etmekNasılsın denk gelemiyoruz bayağıdır
Evet kankacimNasılsın kankacim
Kac gündür denk gelemedik
şükür iyiyim :))Nasılsın canım
bende parke bekliyorum hala dükkanı aradık gelmedi dediEvet kankacimiyiyim sen nasılsın mutfak yaptiricam onun için kosturdum başlayacak bakalım Ramazan'a girmeden çıksın aradan dedik ama
Iyiyim kankacım hiç fırsat bulamıyorum bende bu ara sürekli dükkandayım, kolay gelsin canım güle güle kulanırsın inşallahEvet kankacimiyiyim sen nasılsın mutfak yaptiricam onun için kosturdum başlayacak bakalım Ramazan'a girmeden çıksın aradan dedik ama
Sağol canım inşallahIyiyim kankacım hiç fırsat bulamıyorum bende bu ara sürekli dükkandayım, kolay gelsin canım güle güle kulanırsın inşallah
Alla alla gelir inşallah ben parkedenn vazgeçtim sen komple evimi yaptiracaktin parkeşükür iyiyim :))
bende parke bekliyorum hala dükkanı aradık gelmedi dedi
Sadece bir odayıAlla alla gelir inşallah ben parkedenn vazgeçtim sen komple evimi yaptiracaktin parke
Saol kankacimSağol canım inşallahSanada kolay gelsin kankacim
Anladım canım ben banyoyu kısa girmeden halledicem inşallah :)Sadece bir odayı
parke ile birlikte duşakabin de değişecek
Benim taşlarda vs problem yok da duşakabin mika yapılmış ve 10 sejelik bazen üstümüze düşüyorAnladım canım ben banyoyu kısa girmeden halledicem inşallah :)