evett sessiz bayaBende saskinim kac gundur grmiorum sayfalar birikmemis eskisi gb
ramazan sofrasi nasil yarisma oluyo tam bilmiyorum benYeni kategori yarın yada carsamba acılır zaten ne olacagı belli :)))
bende annemlere gitmisdim 6 da eve geldim yemek falan yaptim esim mesaideymis simdi kizla ugrasyorum:))Iyiyim canım sen nasılsın yoruldum biraz dükkan için Alısverise gittik geldim simdi dinleniyorum
Bende ilk defa göreceğim canım daha önce burda değildim eski sayfalarada bakacağım daha bakamadım :)ramazan sofrasi nasil yarisma oluyo tam bilmiyorum ben
bende bi ara göz atayimBende ilk defa göreceğim canım daha önce burda değildim eski sayfalarada bakacağım daha bakamadım :)
Baban nasıl oldu canım daha iyidir inşallah,bende annemlere gitmisdim 6 da eve geldim yemek falan yaptim esim mesaideymis simdi kizla ugrasyorum:))
Katılacak mısın canım ben galiba katılmıcam :)bende bi ara göz atayim
toparlanmaya calisyo cnm biraz agrilari var iste.Baban nasıl oldu canım daha iyidir inşallah,
Ne güzel prensesle oyna canım ❤
nasıl bisey olucak bi bakayim ona gore karar veririm cnm sen neden katilmiycaksinKatılacak mısın canım ben galiba katılmıcam :)
Zamanla toparlar canım inşallah,toparlanmaya calisyo cnm biraz agrilari var iste.
oynanmiyoki dis cikaryo cok huysuz birazda grip olmus burnu akiyor sürekli kucak istiyo cok yoruyo beni
3 ceşit yemek yapamam kinasıl bisey olucak bi bakayim ona gore karar veririm cnm sen neden katilmiycaksin
insallah cnm.Zamanla toparlar canım inşallah,
Yaaa cook gecmis olsun miniğede canım sürekli kucagında olması da zor olur yorar seni
Az büyüsünde rahatlarsın canım o zaman kucak istemezinsallah cnm.
evet hep kucakta ya sinir ediyo bazen beni kim görse diyo ben boyle cocuk gormedim okadar huysuz aksi bi bebekki tam cadıı
umarim oyle olur cnm:)Az büyüsünde rahatlarsın canım o zaman kucak istemez
Şampiyon hoşgeldinSelam kizlar nolmus burdaaaa
İyi aksamlar abla
Aynen gelmiş sonunda:)İyi aksamlar ablagelebildi sonunda