Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimi yakıyoruzYakalim o zaman
Tabi senin için pırıltı daha önemli benim verdiğim devlet kreşi de sadece oz bakım adı altında yemek parası veriyorduk oradan yemekjaneden çok güzel yemekler çıkıyorduOzele de gidip baktik ama burasini daha cok begendik kanki yeni acildi her yer piril piril
Cok tesekkur ederim balim
Oglusunun da dogum gunu kutlu olsun nice guzel yaslara insallah
Kimi yakıyoruz
DünyayıKimi yakıyoruz
Evet abla 3-4 yıl oldu note 3 almıstı o zamanZipzip- ,canım senin baban mı almıştı kapalı kutu telefon.?Başkası adına faturali
Ben bir telefon buldum. O kadar çok ucuz değil ama yine de fark var normal olanla. Başkası adına kesilmiş fatura,eğer bozulup tamire giderse isim farklı diye sorun çıkmaz değil mi ?Evet abla 3-4 yıl oldu note 3 almıstı o zaman
1800 tl vermisti ederi 2500 gibi birseydi
Fatura elinde oldugu için sıkıntı olmaz abla simdi telefonu alan kişi baskası adınada almıs olabilir ki hediye gelmiş olabilir bunu sorgulamazlar sanırımBen bir telefon buldum. O kadar çok ucuz değil ama yine de fark var normal olanla. Başkası adına kesilmiş fatura,eğer bozulup tamire giderse isim farklı diye sorun çıkmaz değil mi ?
O da doğru :) Tamam canım ,sağolasınFatura elinde oldugu için sıkıntı olmaz abla simdi telefonu alan kişi baskası adınada almıs olabilir ki hediye gelmiş olabilir bunu sorgulamazlar sanırım
Rica ederim abla ❤❤O da doğru :) Tamam canım ,sağolasın ♥
Tünaydın ❤Tunaayydiiinn❤❤