Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MakarnalarLeziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?
Tabi senin için pırıltı daha önemli benim verdiğim devlet kreşi de sadece oz bakım adı altında yemek parası veriyorduk oradan yemekjaneden çok güzel yemekler çıkıyordu
Bizim kreşin de en temiz okul belgesi vardı hakikaten de çok iyi yani kizi da oraya vereceğim nasipse :))
Ben bir telefon buldum. O kadar çok ucuz değil ama yine de fark var normal olanla. Başkası adına kesilmiş fatura,eğer bozulup tamire giderse isim farklı diye sorun çıkmaz değil mi ?
Ben bir telefon buldum. O kadar çok ucuz değil ama yine de fark var normal olanla. Başkası adına kesilmiş fatura,eğer bozulup tamire giderse isim farklı diye sorun çıkmaz değil mi ?
Fatura elinde oldugu için sıkıntı olmaz abla simdi telefonu alan kişi baskası adınada almıs olabilir ki hediye gelmiş olabilir bunu sorgulamazlar sanırım
Fatura elinde oldugu için sıkıntı olmaz abla simdi telefonu alan kişi baskası adınada almıs olabilir ki hediye gelmiş olabilir bunu sorgulamazlar sanırım