- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.761
Ellerine kollarına sağlık kolay gelsinBen arada bakıp çıkıyorum:) Birazdan kek yapıcam kızımın beslenmesi için
Sağol canımEllerine kollarına sağlık kolay gelsin
İyiyim şükür canım napim kızın peşinde dönüp duruyorum hiç isteği bitmiyor sen napanNasılsın :))
Benimde cokk uykum var bugün sabah 8 de uyandım niyeyseBende cocuklara umeek koydum takılıyorum uyku bastırdı acayip.
bizde yemek yedik kaldırdım şimdi çocuklar aşağıda fazla oynayınca bu saate kaldıkİyiyim şükür canım napim kızın peşinde dönüp duruyorum hiç isteği bitmiyor sen napan
bende 7.30Benimde cokk uykum var bugün sabah 8 de uyandım niyeyse
İyi olmuş valla çocukken bizde öyleydik oynasınlar tel PC den azcıkta olsa uzaklassınlarda.bizde yemek yedik kaldırdım şimdi çocuklar aşağıda fazla oynayınca bu saate kaldık
bende 7.30
Sende cok erken kalkmıssın pazar keyfi yapamamıssınbizde yemek yedik kaldırdım şimdi çocuklar aşağıda fazla oynayınca bu saate kaldık
bende 7.30
Kiz 7 de uyandı aslında ben biraz keyif yaptım en son tuttu elimden anne aaadiiiii dideyim dedi götürdü beni odayaSende cok erken kalkmıssın pazar keyfi yapamamıssın
Sana oy verenlere tesekkur ediyosun sandim bi an
Mahalle müsait oynamaya şükür :))İyi olmuş valla çocukken bizde öyleydik oynasınlar tel PC den azcıkta olsa uzaklassınlarda.
Bana oy verenler bu kadar az değilSana oy verenlere tesekkur ediyosun sandim bi an
Gunun rekoru ben deBenimde cokk uykum var bugün sabah 8 de uyandım niyeyse
Yerim onu ne tatlıdır maşallah diyeyim deKiz 7 de uyandı aslında ben biraz keyif yaptım en son tuttu elimden anne aaadiiiii dideyim dedi götürdü beni odaya
Kesin temizlik için kalktın :))Gunun rekoru ben de
Havan batsin kankiBana oy verenler bu kadar az değil
Sen kacta kalktın cocuklar mı uyandı :))Gunun rekoru ben de
Kesin temizlik için kalktın :))
6daSen kacta kalktın cocuklar mı uyandı :))
Tontriko nun havasının yaninda benimki ne kiHavan batsin kanki