- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.761
Krese saat kaçta gidiyorlar o zamanda öyle erken mi kalkiyorlar6da
En gec 06:30da ayaktalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krese saat kaçta gidiyorlar o zamanda öyle erken mi kalkiyorlar6da
O saatte uykudan mı kalkılır az daha uyusalarmıs ya :))6da
Sabah 8 den 9a kadar kreste olmalari gerek kahvaltiya yetismeleri icinKrese saat kaçta gidiyorlar o zamanda öyle erken mi kalkiyorlar
Yok anam benim cocuklarin hic bi zaman uykusu olmadi hep sorun var uykudaO saatte uykudan mı kalkılır az daha uyusalarmıs ya :))
10 da yatıyorlarmıs 8 saat uyku yetiyor demek kiYok anam benim cocuklarin hic bi zaman uykusu olmadi hep sorun var uykuda
Onlara yetiyo da bana yetmiyo10 da yatıyorlarmıs 8 saat uyku yetiyor demek ki
iyiymiş akşam kaçta geliyorlar orda nasıl bilmiyorim ama devlete ait kreşler var mı ozel kreş mı :)Sabah 8 den 9a kadar kreste olmalari gerek kahvaltiya yetismeleri icin
Hep erkenciler aksam da erken yatmiyolar aslinda 10 gibi yatiyolar
bana da öyleOnlara yetiyo da bana yetmiyo
Bulursan bana da haber verParayi buluyim diyom zaten
Naber minişkom ?
İkimizde ateş grubu mu oluyoruz ?Ben de yay
Evin yolunu bulamadım daha, yokum
Şarkı dinliyorum icim oynuyor ama dişin mecali yok oynamayaNaber minişkom ?
Ozel de var ama bizimkisi devlet.aksam 5de geliyolariyiymiş akşam kaçta geliyorlar orda nasıl bilmiyorim ama devlete ait kreşler var mı ozel kreş mı :)
bana da öyle
Ya hiç bir yerin oynamasa beterin beteri varŞarkı dinliyorum icim oynuyor ama dişin mecali yok oynamaya
bende benimkiler devlete verdim büyüğü özele vermiştim bir ev kirasiydi o zaman içinOzel de var ama bizimkisi devlet.aksam 5de geliyolar
Disima söz geçirdim bir tür oynadım şu şarkıda bin şükürYa hiç bir yerin oynamasa beterin beteri var
Sefan olsun oh ohbende benimkiler devlete verdim büyüğü özele vermiştim bir ev kirasiydi o zaman için
Disima söz geçirdim bir tür oynadım şu şarkıda bin şükür