Gördüğün her kuruşu topla sen
Dışarda yerlerde de görüyorum da onları ceplemiyorum, yoksa ohooo köşe olurdum
Ben,tam bedeviyimdirBenim burcum şanslı burç olarak geçiyor ama alakası yok hiç şanslı değilimdir
Yok haram eder falan düşürenGördüğün her kuruşu topla sen
Burcun ne seninBen,tam bedeviyimdir
Cebine atmıştırYok haram eder falan düşürenOnları sadaka kutularına gönderiyorum Geçen sitenin önünde 50tl buldum markete verdim sahibi çıkarsa verirsiniz diye, ne yaptı bilmiyorum
Görüşürüz tatlımCebine atmıştırGeleceğim,eşim yazıyor WhatsApptan gorusuruz canım
Ben de yayKoç ,çok seviyorum burcumu
Yok bahar temizligi bitsin sonraHediye diyince aklıma geldiBirTutamMutluluk20 kullanıyor musun nevresim i
Diyordun ya bahar gelsin diye
Ohh ne güzel hediye hediye üstüneYok bahar temizligi bitsin sonrao degil de yeni hedayem kim bilir ne zaman ulasacak elime gelen giden yok bu aralar
İnsallahOhh ne güzel hediye hediye üstüneDarısı başımıza
Gitmez bence zaten degismez sankiSon 2 gün, bildirim gidecek mi acaba
Bence de değişmez de oylar çoğalır biraz dahaGitmez bence zaten degismez sanki
Ben en cok serbetlilerde aldim 170 in uzerinde ni neydiBence de değişmez de oylar çoğalır biraz dahaEn çok oy aldığım kategori bu oldu rekor
Kazen kaç kere birdirim gönderdi ondaBen en cok serbetlilerde aldim 170 in uzerinde ni neydi
Bibi ne haber canımHayırlı olsunen çok canım çekenlere oy verdim çünkü obez beyinlilik
Markasinda değilim ya o tencereler çok hoş geliyor gözümeHiç marka takıntı m yok ama ucuz marka olursa takilirimhiç bilmiyorum fiyatlarını
En son karaca çaydanlık alacaktım fiyatları görünce gittim a 101 den 80 liraya çaycı aldım