Benim kız bana özenmiş sanırsam, dün yurtta saçını kesmişBende bı kere kardeşime kırkma kestim okulda arkadaşları hangi kuaföre gittin demişo yan istemişti ben düz küt kesmistim çok aglamisti ama arkadaşları begenince sustu
Oğluma bir kere Amerikan trasi yaptım kadınlar anlamıyor daerkekler anlıyor eşimin arkadaşı dedi ki hangi berbere götürdün oğlum tam girmemiş dedi
Onun kardeşi de berber olduğundan ankadi amatör kesim
Kendi saçlarımı da kendim kesiyorum çok çok moral bozuksa illa yan kahkül atarım saça ..ama artık çok az yapamıyorum ://
Bı keresinde kuaför bana söylendi nasıl cesaret ediyorsunuz ben kuaforken kendimi saçımı kesmigorim dedi
Bu işler cesaret ister
Temizlik yapıyorum
Nazar çıkmıştır nazar... yarışmada favorimdi makarnan ellerine sağlık tekrardanAz önce koca tencere kapağını kırdım tuz buz oldu yerlerde
Şimdi baktım bana vermişsin oyunuNazar çıkmıştır nazar... yarışmada favorimdi makarnan ellerine sağlık tekrardan
Tam olarak nasıl oluyor anlatır mısın ablaRamazan sofraları kategorisinde yine tarifler farklı mı olacak acaba, yoksa eskisi gibi mi
Disardaydim arkadaşa kahvaltiya gittik geldik şimdi girdim eve canim
Değişti mi bilmiyorum canım, eskiden bir tarifi aşamalrını fotoğraflayıp anlatarak yapılıyordu, bir de iftar sofrası ekleniyordu. Eski yarışmalara bak istersen:)Tam olarak nasıl oluyor anlatır mısın abla
Baktım da hep menü yapmış herkes serbest ne yaparsan sanırım ben öyle anladımDeğişti mi bilmiyorum canım, eskiden bir tarifi aşamalrını fotoğraflayıp anlatarak yapılıyordu, bir de iftar sofrası ekleniyordu. Eski yarışmalara bak istersen:)
Evet önceden öyleydi, o yüzden dedim acaba değişti mi:)Baktım da hep menü yapmış herkes serbest ne yaparsan sanırım ben öyle anladım
Amaaann benim gibi tepsi kapat nolcak sankiŞimdi baktım bana vermişsin oyunuTeşekkür ederim canım
O değil de tencereye uyacak başka kapak da yok, onu düşünüyorum
bizde hafta sonlari pek hayirli olmuyoooKeyifli hafta sonları
bilenenler banada yazsin lütfen pleaseEvet önceden öyleydi, o yüzden dedim acaba değişti mi:)
Amaaann benim gibi tepsi kapat nolcak sanki
Ben de haftasonu yapıyorum temizlik, özellikle hafta sonu yapıyorum kızım da yardım ediyorbizde hafta sonlari pek hayirli olmuyoooher kes evde olduğu icin ortalik dağinik olur temizlik yapyorum o gün.