- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Gözüme bi güzel göründünAğzının tadını biliyor zaarrrr zevkleri iyi olmasa seni almazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözüme bi güzel göründünAğzının tadını biliyor zaarrrr zevkleri iyi olmasa seni almazdı
Sende çok şekersin bugünGözüme bi güzel göründün
Temiz bir sayfa açıyorum yeni net imi kirletmiycem sizi tokatlayipSende çok şekersin bugün
Vicdan çorbası içtimde geldim yoklugumda kıymetimi anlamissinizdir umarım beni kizdirmazsiniz bidaha
Hala burnu havada bunun (içinden konuşan minik smile)Vicdan çorbası içtimde geldim yoklugumda kıymetimi anlamissinizdir umarım beni kizdirmazsiniz bidaha
Duyuyorum bak neyse duymazdan geliyim bende seni seviyorum canımHala burnu havada bunun (içinden konuşan minik smile)
Oyyyyy oyyyyy dünkü sevgi aşk potircikligi bugüne de sıçramışDuyuyorum bak neyse duymazdan geliyim bende seni seviyorum canım
Geçmişte gezerken ne buldum bak bak yok sinirlenmiycemCanfeb birinci olursa kendini kazen sanar
Korkma gel buraya okumiycam geçmişi temiz satyfama kiyamiyorum
Yok,cici kız oldu o artık
herkes senden korkuyorKorkma gel buraya okumiycam geçmişi temiz satyfama kiyamiyorum
Evet pembe gözlük taktımYok,cici kız oldu o artık
Halbuki ben sessiz sakin kendi halinde makarnasinin peşinde bir garibanimherkes senden korkuyor
Gözümüz aydın ,yeeehuuuEvet pembe gözlük taktım
Gariban ? Sen ?Halbuki ben sessiz sakin kendi halinde makarnasinin peşinde bir garibanim
Demi asıl gariban geldi bir makarnası bile yokGariban ? Sen ?