- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deBen bu sefer katilmicam galiba genclerin onunu acalim
E ne diye bu kadar soru sordun peki vusoBen de
Bilmem Meraktan galibaE ne diye bu kadar soru sordun peki vuso
yarBen bu sefer katilmicam galiba genclerin onunu acalim
Ben bu sefer katilmicam galiba genclerin onunu acalim
ay maşallah allah korusuBen de haftasonu yapıyorum temizlik, özellikle hafta sonu yapıyorum kızım da yardım ediyor
Sen de benim gibi tam emin degilsin galibasu yesilli takimim da bana bakiyor anne bizi tam olarak ne zaman kullanacaksin diye ama bilemedimBilmem Meraktan galiba
Yok ya ben sadece meraktan sordumSen de benim gibi tam emin degilsin galibasu yesilli takimim da bana bakiyor anne bizi tam olarak ne zaman kullanacaksin diye ama bilemedim
Gecen mamalarda da kesin katilmicam denistim ama sonlara dogru degistim fikrimi ugurlu geldibunda da mi oyle yapsamYok ya ben sadece meraktan sordum
2 kere katılmıştım ramazan sofralarına yeter Sen katıl bence Takımı da kullanmış olursun, boynu bükük kalmasın
Yap yap Benim de katılmıcam deyip katıldığım çok kategori oldu Ramazan sofralarında daha bir yorucu oluyor, hem iftara yetiştirme hem fotoğraf falan, yok ben katılmıcamGecen mamalarda da kesin katilmicam denistim ama sonlara dogru degistim fikrimi ugurlu geldibunda da mi oyle yapsam
İyi akşamlar canım, ne haberIyi aksamlar ❤
Dogru ya ben de mi kkatilmasamiyice kararsiz kaldimYap yap Benim de katılmıcam deyip katıldığım çok kategori oldu Ramazan sofralarında daha bir yorucu oluyor, hem iftara yetiştirme hem fotoğraf falan, yok ben katılmıcam
İyi aksamlarIyi aksamlar ❤
Daha önce katıldı mı sen ramazan sofraları yarışmasınaDogru ya ben de mi kkatilmasamiyice kararsiz kaldim
İyi aksamlar
İyiyim abla sen nasılsın ❤İyi akşamlar canım, ne haber
İyiyim canım ben deİyiyim abla sen nasılsın ❤
Yok hic katilmadimDaha önce katıldı mı sen ramazan sofraları yarışmasına
O zaman katıl sen bir tadına var Ben 2014 kategorisinde yer sofrasıyla 2. olmuştumYok hic katilmadim
Ben bu sefer katilmicam galiba genclerin onunu acalim
Kullanma bacım kendine sakla ifşa oluyorsun bakSen de benim gibi tam emin degilsin galibasu yesilli takimim da bana bakiyor anne bizi tam olarak ne zaman kullanacaksin diye ama bilemedim
Beciriyorsa iyi yapmış ne gerek var 30-40 lira kesime vermeye :))Benim kız bana özenmiş sanırsam, dün yurtta saçını kesmiş
Temizlik yapıyorum