- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
yeni katigori ne kiiiKategori mâlum çok güzelmiş; yapabilirsem bende bi iftar sofrasıyla aranızdayım canım
İftar menüsü diye duymuştum amayeni katigori ne kiii
ben hamilelikde 6..7 kl aldimSaol canım 63.5
Yok yok yabancısı değilsin buraların❤İftar menüsü diye duymuştum ama
BEN YABANCIYIM 2 sokak ötede tekrar sorun
Daha bebeğin cok kücük canım verirsin daha,ben hamilelikde 6..7 kl aldimbende atmak istyorum ama beceremiyorum bi turlu bu iştahımı yenemyomdaa
Iyi günler,iy gunler canlar nasilisiz ince belli anneler
İftar menüsü diye duymuştum ama
BEN YABANCIYIM 2 sokak ötede tekrar sorun
ama hiss ediyorumkı günden güne atiyorumDaha bebeğin cok kücük canım verirsin daha,
Vermek istersen diyet takımlarına da gelebilirsin :)
6-7 kilo ne ki canım verilir. Bebeğin küçük mü emziriyor musunben hamilelikde 6..7 kl aldimbende atmak istyorum ama beceremiyorum bi turlu bu iştahımı yenemyomdaa
En tehlikeli dönemdesin süt olsun diye cok asırı yeme canım :)ama hiss ediyorumkı günden güne atiyorumevet oda var birde üzürine anne süt veryorum diye
yenibkatikori ne zamandan başlıyo zipzipim
Ayın birinde baslar canım ama belki ramazanlada olabilir bende yeniyim buralarda gecen sene yoktum ramazandayenibkatikori ne zamandan başlıyo zipzipim
evet kücuk ve emziryorum ya eşim benden cok geriliyor kilolarima6-7 kilo ne ki canım verilir. Bebeğin küçük mü emziriyor musun
Gebelik sonrası metabolizma şaşkına dönüyor, biraz zaman alması çok normal
ben seni eski üye sanmışdımAyın birinde baslar canım ama belki ramazanlada olabilir bende yeniyim buralarda gecen sene yoktum ramazanda
Kurban olsun o senin çıkmış karnına.evet kücuk ve emziryorum ya eşim benden cok geriliyor kilolarimabu ne ya deyor karinin çikmiş bende sende 2 tane dogur benden beter olursun deyiyr um
2 yıldır üyeyim eylülden bu tarafa aktifim ama buralarla yeni tanıstım 3-4 aydır burdayım,ben seni eski üye sanmışdım
Kurban olsun o senin çıkmış karnına.
iyki gelmişsin canim2 yıldır üyeyim eylülden bu tarafa aktifim ama buralarla yeni tanıstım 3-4 aydır burdayım,
3 tane oğlum var “odun” olmasınlar diye çok emek veriyorum.öpüyommm kiz sennnniii erkekler ned n bukadar odunnn acaba
evvet her kes ye ye süt yap süt olsun deyirorEn tehlikeli dönemdesin süt olsun diye cok asırı yeme canım :)